Podatkovni centri

Brez varne shrambe podatkov ni posla.

Zgradite podatkovni center s SRCem. Rezultat sodelovanja s SRCem je sodobna zasnova in izvedba podatkovnega centra, ki je pregleden, urejen in nadgradljiv.

BREZPLAČEN POSVET

Podatkovni centri

Brez varne shrambe podatkov ni posla.

Podatkovni centri - varne sobe

EDEN NAJPOMEMBNEJŠIH
STRATEŠKIH PROSTOROV PODJETJA

Kako ustrezno shraniti, obdelati in zavarovati strateške podatke, ki so življenjskega pomena za obratovanje vsakega podjetja? Še sploh, če se njihova količina vsakih 18 mesecev podvoji? Kako se lotiti načrtovanja, gradnje in kasneje upravljanja podatkovnega centra?

SRC Podatkovni centri - varne sobe

VARNOST, ZMOGLJIVOST,
PRILAGODLJIVOST

V SRC načrtujemo, izdelamo in opremimo prostore za podatkovne centre (modularne varne sobe), ki so varni pred nepooblaščenim fizičnim dostopom, vplivom okolja, požarom in izlivi tekočin. Ti centri izpolnjujejo obratovalne pogoje s temperaturo, vlago, gasilnimi in prezračevalnimi sistemi, električnim napajanjem, odvajanjem toplote in avtonomijo, kot jih določajo najstrožji standardi.

SRC Varen podatkovni center

KAJ SESTAVLJA
VAREN PODATKOVNI CENTER?

V SRC boste prejeli vse za varno delovanje centra: strežniško strojno opremo, diskovna polja in shranjevanje podatkov, desktop in strežniško virtualizacijo, strežniške operacijske sisteme, visoko razpoložljivost informacijskih storitev, shranjevanje, arhiviranje in restavriranje podatkov, vse podporne storitve in integrirani oblak.

Prednosti naše ponudbe

ZGRADITE PODATKOVNI CENTER S SRCEM

1

Proces prenove podatkovnega centra oziroma njegova selitev je ena izmed najzahtevnejših »operacij«, s katero se lahko sooči podjetje. Rezultat sodelovanja s SRCem je sodobna zasnova in izvedba podatkovnega centra, ki je pregleden, urejen, nadgradljiv in omogoča dobro izrabo prostora, hkrati pa omogoča velike prihranke pri porabi energije.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Sergej Pirh
Svetovalec
T01 600 7000
Esergej.pirh@src.si

SRC | Sergej Pirh

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon