Search
Close this search box.

Energetika in transport

Od registracije vozila do infrastrukture

Industrijam energetike in transporta nudimo storitve s področja infrastrukture, licenc in aplikacij.

Vse dimenzije projektov

Pri projektih s področja transporta in energetike največkrat sodelujemo kot ekipa, ki lahko zagotavlja najvišjo stopnjo strokovne pomoči pri vzpostavljanju sodobnih omrežij in druge informacijske infrastrukture. Smo partner najuglednejših proizvajalcev opreme in ustrezno usposobljeni za realizacijo tovrstnih projektov.

Izvajanje tehničnih pregledov

Rešitev za izvajalce tehničnih pregledov

Eden od pomembnih dejavnikov, ki zagotavljajo varnost transporta in udeležencev v prometu je tudi ustrezna tehnična skladnost vozil. Pooblaščenim izvajalcem tehničnih pregledov zagotavljamo prilagojeno in specializirano programsko opremo za izvedbo tega postopka. Naša rešitev jim omogoča neposredno povezovanje in interakcijo s centralnim registrom vozil, obračun storitve in povezavo s programsko opremo, ki jo uporabljajo na stezah za pregled vozil.

Infrastrukturni projekti

Nove tehnologije v transportu

Pametne mobilne naprave, internet stvari in številne tehnološke inovacije prinašajo tudi v industrijo transporta nova pričakovanja udeležencev in strank. Naše znanje in sposobnost za dobavo strojne ter programske opreme lahko izkoristite v vaših informacijskih infrastrukturnih projektih. Izkušnje smo gradili na tako obsežnih projektih, kot je na primer opremljanje železnic z brezžičnim omrežjem. Naše storitve lahko uporabite od faze načrtovanja do izvedbe vzdrževanja. Česar ne zmoremo sami, zmoremo s partnerji.

Razumemo informatiko velikih podjetij

V energetiki se praviloma srečujemo predvsem z velikimi podjetji, ki si ne morejo privoščiti eksperimentiranja in tveganj na področju informacijske infrastrukture in storitev. Pogosto sodelujemo v vlogi konzultantov, ker naši strokovnjaki poznajo svetovne trende in standarde v nastajanju. Smo tudi dobavitelj in implementator ustrezne programske in strojne opreme.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.