Search
Close this search box.

Partner v preobrazbi vaše industrije

Digitalne rešitve za finančne storitve

Sodobne rešitve za banke in zavarovalnice. Po meri izdelana programska oprema za inovativne finančne storitve.

Razumemo jezik finančne industrije

Uporaba tehnologije za vašo večjo konkurenčnost, produktivnost in prepoznavnost izdelkov je samoumevna. Pomoč zunanjih tehničnih strokovnjakov, razvijalcev in projektnih vodij tudi. Za hitro in natančno realizacijo vaših projektov pri nas vključimo še izkušene fintech strokovnjake, ki poznajo posebnosti vašega jezika, postopke in aktualne trende. 

Programske rešitve za banke in zavarovalnice

Inovativne rešitve in digitalna transformacija

S sodobnimi rešitvami vam pomagamo odpravljati poslovna tveganja, avtomatizirati procese in zagotoviti skladnost z regulativo. Preprečujemo in napovedujemo možnost prevar, zagotavljamo informacijsko varnost. Omogočamo integracije drugih ponudnikov in izkoriščanje velikih količin vaših podatkov za boljšo izkušnjo vaših strank. Tudi če ste ponudnik plačilnih storitev, posredniška družba, borza ali fintech, vam naše rešitve zagotavljajo izvajanje storitev z visoko dodano vrednostjo.

Gradimo sodobno digitalno infrastrukturo

Kompetence in tehnološke zmogljivosti za finančne storitve

Ustvarite novo, prilagodljivo programsko opremo, ki bo lahko hitreje ponudila nove funkcije in izpolnila pričakovanja vaših strank. Postavite kritične elemente vaših sistemov v varen poslovni oblak in stare podatke v sodobna podatkovna skladišča. Preverite vaše nove koncepte in inovativne rešitve v nadzorovanem okolju. Uporabite vaše podatke za analizo in fleksibilna poslovna poročila ter z uporabo umetne inteligence odkrijte tiste priložnosti, ki vam dajejo prednost pred konkurenco.

Naše rešitve s področja financ in bančništva

Integracije

Plačilne storitve tretjih oseb povezujemo z vašimi rešitvami. Ustvarjamo API-je po vaši meri.

Upravljanje posojil

Manjša tveganja z uporabo analize podatkov. Avtomatizacija izdaje posojil. Nižji stroški kreditnega postopka.

Varnost

Varna digitalizacija poslovanja s strankami. Identifikacija na daljavo, avtorizacija, upravljanje z digitalnimi identitetami in hramba.

Mobilno bančništvo

Digitalizacija uporabniške izkušnje in poenostavljeno finančni poslovanje.

Obvladovanje tveganj

Rešitve za obvladovanje finančnih in regulativnih tveganj.

Robotizacija procesov

Avtomatizacija procesov in komunikacije.

Analitika in poročanje

Uporabniško nastavljiva, sodobno vizualizirana poročila in napovedi.

Omnichannel

Vmesniki za bančne aplikacije in spletne platforme. Digitalna motivacija strank.

Tehnologija za ponudnike finančnih storitev

Zanesljiva digitalna podlaga za vaš hiter razvoj

Smo partner številnih pomembnih svetovnih ponudnikov tehnologije. Uresničujemo tudi najbolj ambiciozne informacijske projekte v finančni industriji. Z ekipo fintech strokovnjakov, programerjev, projektnih vodij, ekspertov za podatke, UX in DevOps strokovnjaki segamo na področja sodobne analitike, blockchain tehnologije, robotizacije procesov, razvoja mikrostoritev in izkoriščanja AI oziroma strojnega učenja.

Vzemite si le minuto časa, da nas spoznate

Odlično vodstvo in zaposleni.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.