Search
Close this search box.

Digitalna preobrazba kreditnih procesov

Inteligentno kreditiranje.

Kreditne procese preko pametnih sistemov poenostavimo in avtomatiziramo.

Vam prilagojen paket

Inteligentno upravljanje kreditnega procesa, avtomatizacija  napredna analitika in rešitve za obvladovanje kreditne dokumentacije. Sodobna orodja, ki jih integriramo v vaš sistem in omogočimo pogobljeno in hitro analizo kreditne sposobnosti ter drugih vidikov kreditiranja.

Fleksibilni sistemi

Upravljanje tveganj

S pomočjo naših sodelavcev, ki natančno in praktično razumejo kreditne postopke, digitaliziramo upravljanje tveganj pri kreditiranju. Takšna digitalizacija vključuje umetno inteligenco, ki samodejno skrbi za preprečevanje tveganj, naj gre za kreditne kartice, hipotekarne kredite ali kreditiranje pravnih oseb. Konfiguriramo in povežemo v fleksibilno rešitev, ki zagotavlja dinamično analizo posojilojemalcev in z minimaliziranjem tveganj izboljšuje stopnjo donosnosti kreditnega portfelja banke.

Hitrejši proces

Priložnosti

Z avtomatizacijo analize kreditne sposobnosti in ostalih parametrov kreditiranja se odpirejo nove priložnosti. Bistveno hitrejša dinamika procesa hkrati niža stroške ter odpravlja točke, na katerih bi lahko v procesu prišlo do napak. Je temelj za boljšo uporabniško izkušnjo in zanesljiv vir informacij za pravilne odločitve uprave banke.

Manj napak, hitrejše in bolj učinkovito kreditiranje

Pomagamo vam avtomatizirati zajem podatkov o potencialnem kreditojemalcu in integrirati zunanje spletne obrazce za stranke z vašim zalednim sistemom. Iz kreditnega procesa odstranimo papirje in razne Excel datoteke ter jih nadomestimo s sodobno programsko opremo za upravljanje in avtomatizacijo procesov. Po sodobnih standardnih metodah vse skupaj povežemo v vaš sistem.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.