Search
Close this search box.

Digitalne storitve zaupanja

Identiteta uporabnika. Brez prevar.

Napredne rešitve za identifikacijo vašega komitenta z uporabo video klica.

Skladno s predpisi

Denarno poslovanje zahteva varnost in identifikacijo po najvišjih standardih in po predpisih. Varnostne rešitve in postopek identifikacije uporabnika, ki jih zastopamo in implementiramo, so povsem v skladu z direktivo eIDAS. 

Varno upravljanje z identitetami

Digitalna identiteta

Z uporabo rešitev, ki jih zastopamo, implementiramo in povežemo z vašo informacijsko infrastrukturo, boste dobili varno platformo za upravljanje z digitalnimi identitetami vaših komitentov. Hkrati je podprta možnost sodobne analitike identitet, kot tudi gladka uporabniška izkušnja za vaše komitente.

Varno shranjevanje

Varnost in integriteta

Zasebnost in integriteta podatkov sta izjemno pomembna dejavnika v finančnih transakcijah. Izziv rešuje SecureStream, ki podpira zaklepanje transakcij z uporabo elektronskega podpisa – ne glede na to, ali gre za podatke, ali za video vsebino. Oblačna rešitev SecureDrive vam nudi popolno varnost in zaupnost za e-hrambo in izmenjavo informacij preko interneta ob striktnem upoštevanju regulative, kakršna je GDPR.

Digitalna revolucija poslovanja

Rešitve Infocert, torej največjega evropskega ponudnika na področju digitalne identitete, dobite pri nas. Implementiramo vse od procesa identifikacije novih strank do varne hrambe v oblaku. Vse rešitve so povsem skladne z evropskimi predpisi.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.