Search
Close this search box.

Odprto bančništvo

E-poslovanje. Preprosto.

Vrednost svetovne e-trgovine bo leta 2023 presegla 6.000 milijard USD. Bodimo del tega skupaj.

Modularni pristop

Platforma Open Banking odpira vašo banko za nove storitve in aplikacije. Tudi s pomočjo razvijalcev tretjih oseb.

Elektronsko plačevanje

E-plačevanje

Odprto bančništvo nam tudi preko standarda PSD2 na široko odpira vrata v svet elektronskega poslovanja. S strateškim pristopom k njegovi vpeljavi aktivneje vstopamo v svet spletne trgovine in storitev plačevanja v oblaku.

Prilagojena platforma

Virtualno bančništvo

Z našimi svetovalci, poslovnimi analitiki in drugimi strokovnjaki s podorčja financ zgradimo vašemu poslovanju prilagojeno platformo, ki bo omogočila poslovanje izključno preko spletnih kanalov, mobilnih in spletnih aplikacij povezanih z naprednimi zalednimi informacijskimi sistemi.

Storitve s nasmehom

Naše stranke nam zaupajo

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ectetur adip scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliq luam off kool or taka ekolor.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Svetovalec

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.