Search
Close this search box.

payment service directive 2

PSD2 in integracije

Najdimo v direktivi PSD2 nove priložnosti.

Priložnost za rast nove storitve vas

Naše bančne platforme omogočajo, da odpiranje podatkov o računih za tretje osebe postane priložnost za celo paleto novih storitev.

Odprta platforma

Ustvarjajmo

Standard, ki ga ponuja PSD2, skupaj z vami implementiramo v dinamično odprto platformo, na kateri lahko sami ali pa s pomočjo tretjih oseb gradite nove storitve, spletne plačilne sisteme ter aplikacije. Tako skupaj vstopamo v vzemirljivo prihodnost e-poslovanja in transakcij v oblaku. Nudimo vam platformo z zbirko vseh API-jev in mikrostoritev, ki so potrebne za zagotovitev regulativne skladnosti s PSD2.

Rast poslovanja

Ostanimo na vrhu

Tisti, ki komitentom in razvijalcem tretjih oseb med prvimi ponujate inteligentna orodja in infrastrukturo za gradnjo njihovih rešitev, boste spremembo, ki jo prinaša PSD2, lahko nadgradili z novimi konvergenčnimi poslovnimi modeli. Ti pomenijo rast poslovanja in prihodkov. Zato izkoristite naše PSD2 API-je, ki so razviti na najnovejših tehnologijah in predstavljajo out-of-the-box skalabilno rešitev.

Storitve s nasmehom

Prilagodljiva in cenovno učinkovita PSD2 rešitev

Izkoristite prednost oblačnih tehnologij in si zagotavite enotno, varno ter skalabilno rešitev na odprti arhitekturi. Ustvarjate nove, varne API-je in mikrostoritve ter spremljate in analizirate ključne poslovne aktivnosti. Omogočamo lokalno namestitev, ali pa uporabo v zasebnem oblaku in tudi v obliki upravljane storitve. Kapacitete in karakteristike rešitve je načrtoval in implementiral IBM ter pri tem upošteval tudi standarde RTS in smernice Berlin group.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.