Search
Close this search box.

Internet in tehnologija

Od IoT senzorja do mobilne aplikacije.

Imamo rešitve za vaš IoT projekt, skladišče podatkov, spletno ali mobilno aplikacijo.

Prilagajamo, povezujemo in razvijamo za vaš poslovni uspeh.

Konkurenčnost proizvodnje in poslovanja je odvisna tudi od izkoriščanja prednosti, ki jih nudijo IoT platorme, big data, umetna inteligenca in elegantni spletni ter mobilni uporabniški vmesniki.

Izvedba

Inženiring naprednih informacijskih projektov.

Realiziramo sodobne projekte, ki povezujejo vse od IoT senzorjev, infrastrukture in storitev v oblaku, do spletne ali mobilne aplikacije. Sami lahko ponudimo večino teh storitev in znanje za delo z ustreznimi namenskimi platformami. Kjer so potrebna specialna znanja se povežemo z najboljšimi partnerji in jih vključimo v projekt, po naši lastni presoji in na našo lastno odgovornost.

Infrastruktura

Razvijajte in delajte v našem oblaku.

Ste med tistimi, ki specifične aplikacije raje izdelate sami? Za uporabo sodobnih razvojnih ali produkcijskih okolij in za zanesljivo ter varno delovanje vaših rešitev nudimo SaaS aplikativne storitve  Prihranili boste pri strojni ter programski opremi in tudi vzdrževanje produkcijskega okolja lahko enostavno prepustite nam. Na ta način hkrati zmanjšate investicije in pridobite zanesljivo in varno storitev.

Naša ponudba

Internet stvari - IoT

Nudimo sodobno platormo v oblaku za povezovanje in upravljanje IoT senzorjev. Podatkovno skladišče za velike količine podatkov in AI za napredno obdelavo.

Razvoj digitalnih produktov

Imamo številne kompetence na področju integracij sistemov in razvoja različnih rešitev. Posvetujte se z nami, če potrebujete novo spletno ali mobilno rešitev, prenovo zastarelih aplikacij in podobno.

Podatki

Novi podatkovni viri zahtevajo sodobnejše pristope k organizaciji podatkovnih centrov. Vzpostavljamo skalabilne rešitve za strukturirane, nestrukturirane in semi-strukturirane podatovne vire.

Aplikativna okolja

Nudimo zanesljive in varne SaaS rešitve za organizacije, ki razvijajo lastne aplikacije in za vse tiste, ki potrebujejo infrastrukturo za izvajanje aplikacij preko interneta. Izkušen ASP, ki mu lahko zaupate.

Vedno on-line

Za vas povezujemo naprave in ljudi

Če povezujete podatke IoT senzorjev z vašim poslovnim sistemom ali če potrebujete fleksibilni podatkovni center, smo pravi ponudnik za vas. Pomagali vam bomo tudi pri razvoju vaših novih aplikacij in vam zagotovili infrastrukturo, na kateri bodo varno in zanesljivo delovale vaše lastne in licenčne aplikacije.

Vzemite si le minuto časa, da nas spoznate

Odlično vodstvo in zaposleni.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.