IoT senzorji in platforma

Platforma za vaš internet stvari

Priklopimo vaše IoT senzorje in obdelamo velike količine podatkov.

Hitra in enostavna IoT platforma v oblaku.

Priklopite vaše IoT in RFID senzorje na našo platformo, ki zagotavlja hitrost, enostavno povezljivost in upravljanje s senzorji, fleksibilen “dashboard” in že vgrajene elemente strojnega učenja.

Hitrejši in cenejši IoT projekti

Internet stvari - skupni projekti

Izvajamo različne IoT projekte s poudarkom na kvaliteti bivanja in zdravju. Mednarodno se povezujemo s proizvajalci senzorjev. S pomočjo naše IoT platforme, ki temelji naThingWorx, senzorje povezujemo v zaledne sisteme in aplikacije za uporabnike. Našo ekipa in platforma vam lahko pomagata zaključiti projekt hitreje in ceneje.

Obdelava IoT podatkov

Analiza IoT podatkov in umetna inteligenca

S kompetencami na področju obvladovanja in obdelave velikih količin podatkov rešujemo probleme IoT projektov, ki se nanašajo na varno hrambo podatkov in njihovo predelavo za uporabo v obstoječih sistemih. Z znanjem AI vam pomagamo iz teh podatkov pridobivati kvalitetne in nove informacije. Implementiramo nevronske mreže na naprave in umetno inteligenco nad podatki v big data bazah.

Internet stvari in vi

Vaše IoT projekte spreminjamo v uspeh

Vsak IoT projekt ima nek jasen smisel – naj gre za optimizacijo proizvodnje ali inovativen produkt na trgu. Z našo pomočjo boste hitro in enostavno prišli do sodobne platforme, ki vaše senzorje povezuje z vašim obstoječim sistemom ali novo mobilno aplikacijo. Poskrbeli bomo tudi za velike količine podatkov in za koristne informacije ter korelacije, ki jih ti podatki razkrivajo.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.