Search
Close this search box.

IoT senzorji in platforma

Platforma za vaš internet stvari

Priklopimo vaše IoT senzorje in obdelamo velike količine podatkov.

Hitra in enostavna IoT platforma v oblaku.

Priklopite vaše IoT in RFID senzorje na našo platformo, ki zagotavlja hitrost, enostavno povezljivost in upravljanje s senzorji, fleksibilen “dashboard” in že vgrajene elemente strojnega učenja.

Hitrejši in cenejši IoT projekti

Internet stvari - skupni projekti

Izvajamo različne IoT projekte s poudarkom na kvaliteti bivanja in zdravju. Mednarodno se povezujemo s proizvajalci senzorjev. S pomočjo naše IoT platforme, ki temelji naThingWorx, senzorje povezujemo v zaledne sisteme in aplikacije za uporabnike. Našo ekipa in platforma vam lahko pomagata zaključiti projekt hitreje in ceneje.

Obdelava IoT podatkov

Analiza IoT podatkov in umetna inteligenca

S kompetencami na področju obvladovanja in obdelave velikih količin podatkov rešujemo probleme IoT projektov, ki se nanašajo na varno hrambo podatkov in njihovo predelavo za uporabo v obstoječih sistemih. Z znanjem AI vam pomagamo iz teh podatkov pridobivati kvalitetne in nove informacije. Implementiramo nevronske mreže na naprave in umetno inteligenco nad podatki v big data bazah.

Internet stvari in vi

Vaše IoT projekte spreminjamo v uspeh

Vsak IoT projekt ima nek jasen smisel – naj gre za optimizacijo proizvodnje ali inovativen produkt na trgu. Z našo pomočjo boste hitro in enostavno prišli do sodobne platforme, ki vaše senzorje povezuje z vašim obstoječim sistemom ali novo mobilno aplikacijo. Poskrbeli bomo tudi za velike količine podatkov in za koristne informacije ter korelacije, ki jih ti podatki razkrivajo.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.