Search
Close this search box.

Podatkovni centri

Varen in zanesljiv podatkovni center

Brez investicije do podatkovnega centra, ki ustreza vašim potrebam

Vaši podatki poganjajo vaš posel

Nekaterim je najpomembnejša varnost njihovih podatkov, drugim hitrost dostopa do podatkov. Nudimo podatkovni center in storitve, ki se prilagodijo vašim specifičnim potrebam in željam. 

Zanesljivost

Več kot podatkovno skladišče

Nudimo vse, kar pričakujete od sodobnega podatkovnega centra. Formalnim zahtevam zadostimo z 99,98% SLA zavezo in skladnostjo z mednarodnim certifikatom ISO 27001. Dostop ni odvisen le od ene linije in tudi geografsko je naš podatkovni center razdeljen na dve lokaciji. Samoumevno je, da je delovanje zavarovano z UPS napravami in agregatom, prostori pa varovani, klimatizirani in zaščiteni pred vdorom vode.

Prilagodljivost

Nadziramo, upravljamo in vzdržujemo vaš podatkovni center

Sodobno poslovanje zahteva nenehno prilagajanje. Z orkestracijo informacijske infrastrukture, virtualizacijo in fleksibilnimi storitvami skrbimo za to, da se lahko vedno soočite aktualnimi izzivi. Omogočamo vam ustrezen nadzor in alarmiranje ter upravljanje in vzdrževanje v načinu, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Za podatkovne centre, kjer je zahtevan odziv v vsakem trenutku, nudimo tudi 24×7 razpoložljivost strokovne ekipe.

Najem ali postavitev podatkovnega centra

Vse za vaš podatkovni center
na enem mestu

Poleg najema v poslovnem oblaku nudimo tudi celovito storitev vzpostavitve vašega lastnega podatkovnega centra. Od analize potreb in načrtovanja, dobave kompletne informacijske opreme, do vzpostavitve, dokumentacije in konfiguracije. Zaupajte to nalogo strokovni in izkušeni ekipi.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.