Search
Close this search box.

Razvoj digitalnih produktov

Produkti, ki jih uporabniki obožujejo

Vaš poslovni model prevideva mobilno aplikacijo ali spletni servis? Tukaj smo. Znamo.

Skalabilna arhitektura, vrhunska
uporabniška izkušnja.

Vaše digitalne produkte z vami načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in jim zagotavljamo tudi nemoteno delovanje.

Veliko izkušenj

Poslovni cilji so srce razvoja

Naše izkušnje segajo preko mnogih tehnologij vse od .net do Jave, od sistemov za elektronsko bančništvo, digitalnih servisov javne uprave, do kompleksnih spletnih trgovin in mobilnih aplikacij.

Veliko strokovnjakov

Naše znanje. Vaše udobje.

Preko iteracij in delavnic z vami ter našimi strokovnjaki s področja poslovne analitike, uporabniške izkušnje, oblikovanja in razvoja aplikacij ustvarimo vrhunske in brezhibno delujoče digitalne produkte, ki bodo navduševali uporabnike in sledili vaši poslovni viziji.

Storitve s nasmehom

Naše stranke nam zaupajo

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.