Search
Close this search box.

Digitalizacija administrativnih postopkov

Rešitve za odpravo administrativnih ovir.

Povežite podatke in avtomatizirajte postopke.

Digitalizacija poslovanja omogoča enostavnejše in hitrejše postopke.

Kompleksni procesi so običajno predpisani z zakonodajo in pravilniki. Naši vsebinski in tehnični strokovnjaki vam pomagajo avtomatizirati birokratsko zapletene postopke. Za zadovoljne uporabnike in zadovoljne uslužbence.

Učinkovitost in transparentnost

Boljše odločitve in izpolnjena pričakovanja.

Na lokalni in državni ravni se skozi leta zbere ogromno podatkov, dokumentov in informacij. Moderne rešitve in razširjenost mobilnih naprav ustvarjajo nova pričakovanja. Od avtomatizacije in spletne dostopnosti je danes odvisno tudi zadovoljstvo uporabnikov. Povezanost sistemov in podatkovnih virov vpliva na učinkovitost. Pametna obdelava podatkov omogoča boljše odločitve. Z bogatim znanjem in razumevanjem problemov že več kot 25 let sodelujemo v projektih, ki digitalizirajo, povezujejo, avtomatizirajo in modernizirajo te procese.

Od infrastrukture do agilnega razvoja

Celovita ponudba informacijskih storitev

Vaši projekti morajo biti usklajeni z aktualnimi potrebami in celo s predvidevanji o tem, kakšna bodo pričakovanja v bližnji prihodnosti. Zato oblikujete zahteve, ki vključujejo elemente umetne inteligence, optimizacijo informacijske infrastrukture in delovanje rešitev v oblaku. Pričakujete sodobno upravljanje z digitalno identiteto in rešitve, ki bodo podpirale omni-channel komunikacijo. Z ustreznim rednim usposabljanjem kadrov, partnerji, razvojno-raziskovalnimi projekti, sodobnimi platformami in modernimi metodami razvoja vam nudimo oporo pri uresničevanju vaše vizije.

Rešitve in storitve za javni sektor, prebivalstvo in podjetja

Osnovni sistemi

Za učinkovito delovanje javnih sistemov zagotavljamo sistemske in uporabniške rešitve, ki natančno sledijo zahtevam regulative in povezujejo podatkovne vire.

Obvladovanje dokumentacije

Dela z dokumentacijo je v javnem sektorju ogromno. Zato smo skoraj 30 let izkušenj z digitalizacijo dokumentnega poslovanja usmerili v ponudbo različnih sodobnih dokumentnih rešitev in storitev.

Portali in aplikacije

Z ekipami, ki imajo poleg tehničnega znanja tudi strokovnjake za vsebino, razvijamo in vzdržujemo namenske portale in spletne aplikacije za državljane in podjetja.

Podpora uporabnikom

Naša prijazna ekipa v kontaktnem centru je usposobljena za reševanje težav in odgovore na vprašanja. Imamo  tehnično znanje in razumemo potrebe uporabnikov in splošne javnosti.

Izkušnje, vizija in sposobnost izvedbe. Naredimo nekaj dobrega skupaj

Mi nismo izvajalec. Mi smo vaš partner.

Storitve za javnost in zaledne storitve so vse pogosteje tarče kibernetskih napadov. Zato smo razvili izjemne kompetence na področju informacijske varnosti. Izkušnje z informatiko v javnem sektorju nas učijo, da je bilo v razvoj rešitev vloženo zelo veliko sredstev. Zato rešitve za vas moderniziramo in integriramo in jih ne izumljamo na novo. Pomagamo ustvarjati digitalizirane storitve za prebivalstvo in z vami odkrito delimo vse naše znanje in izkušnje.

Vzemite si le minuto časa, da nas spoznate

Odlično vodstvo in zaposleni.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.