Obvladovanje dokumentacije

Rešitve za dokumentno poslovanje

Od osnovne evidence pošte, do kompleksnih dokumentnih postopkov.

Digitalizacija dokumentnega poslovanja

Dokumentno poslovanje v digitalni obliki je koristno za skoraj vsako organizacijo. Prehod iz fizične dokumentacije na elektronsko poenostavi iskanje dokumentov, uporabo obrazcev, izmenjavo med sodelavci in podobno. Organizacije v javnem sektorju morajo pri tem tudi upoštevati zakonodajo.

Rešitve za digitalizacijo dokumentnega poslovanja

S spletno platformo SRC Origami zagotavljamo digitalizacijo dokumentnega poslovanja v različnih organizacijah. Fleksibilna zgradba sistema zagotavlja učinkovitost in prijaznost so uporabnikov. SRC Origami se lahko uporablja v lokalnem omrežju, v zasebnem ali hibridnem oblaku. V celoti je skladen s predpisi in certificiran pri Arhivu RS, lahko pa uporabite tudi poenostavljene različice. Z različnimi dodatnimi orodji omogočimo procese migracije in integracije z vašimi obstoječimi podatkovnimi viri ali vključitev OCR sistemov, storitev e-hrambe in podobno.

Prilagajamo sisteme za vas

Z obvladovanjem dokumentacije v elektronski obliki imamo veliko izkušenj. Razumemo zahteve in pričakovanja vsake panoge in vsake organizacije. Do največje možne mere avtomatiziramo dokumentno poslovanje in ga po potrebi integriramo v poslovne sisteme, računovodske, kadrovske in druge aplikacije. Preko standardnih API sistemskih vmesnikov omogočamo izmenjavo podatkov in vsebin z vašimi obstoječimi sistemi. Za optimalno uporabo nudimo storitve uvajanja in podpore uporabnikom. Tudi strojno in dodatno programsko opremo dobite pri nas.

Skozi naše sisteme je šlo več sto milijonov dokumentov. Delamo rešitve, ki držijo. Dolgo in dobro.

Dokumentni sistem je vaša poslovna prednost

Digitalizacija dokumentnega poslovanja z uporabo platforme SRC Origami temelji na ideji racionalizacije poslovanja in daleč presega le skladnost z zakonodajo. Naš skupni cilj je odprava rutinskih delovnih nalog, inteligentno avtomatsko povezovanje in uvrščanje dokumentov ter zmanjšanje časa za iskanje dokumentov na zanemarljiv minimum.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC sistemske integracije d.o.o.

Tržaška cesta 116
1001 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 600 7000
F: +386 1 423 4173
E: info@src.si

Vaše mnenje nam je izredno pomembno!

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni? Mislite, da je še prostor za izboljšave?

small_c_popup.png

Vaše mnenje

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni?
Mislite, da je še prostor za izboljšave?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.