Search
Close this search box.

Razvoj aplikacij in spletnih mest

Sodobne aplikacije in spletni portali

Aplikacije ter spletni in intranetni portali po vaši meri.

Sodobne in uporabniku prijazne namenske rešitve

Kljub veliki ponudbi na trgu se včasih zgodi, da ne najdete rešitve, ki bi v celoti ustrezala vašim potrebam. Aplikacije in namenska spletna mesta je v takšnih primerih treba izdelati po naročilu. Poskrbimo za racionalen in hiter razvoj rešitev, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Izdelava spletnih in intranetnih portalov

Namenska spletna mesta morajo zadostiti številnim zahtevam. Poleg tega, da zagotavljajo osnovne funkcije, pričakujemo tudi sodoben dizajn, prilagajanje mobilnim napravam, visoko odzivnost, varnost, enostavno iskanje, integracije in podobno. Za vas razvijamo rešitve na platformah in s komponentami, ki ustrezajo vsem tem pričakovanjem. Izdelamo portale, ki izvajajo storitve za veliko hkratnih uporabnikov. V sodelovanju z nami so med drugim nastali tudi portali, kakršna sta e-JN in eUprava. Kadar želite več, kot le spletno stran, smo mi vaš pravi partner.

Sodobne aplikacije po naročilu

Uporabniki pričakujejo aplikacije in spletne storitve, ki jih bo odlikovala enostavnost uporabe in programska logika, ki bo inteligentno zaznavala in reševala posameznikove specifične potrebe. Pomagamo pri izdelavi spletnih in mobilnih aplikacij. Sisteme, ki se v ozadju prepletajo, povezujemo z API vmesniki. Za velike količine podatkov aktiviramo in prilagodimo sodobna analitična orodja in umetno inteligenco. Sodelujemo z vami v vseh korakih razvoja modernih aplikacij – od zalednih integracij in obdelave podatkov, do končnega izdelka za uporabnika.

Od API-ja do portala
za množično uporabo

Za razvoj vaših novih aplikacij in spletnih rešitev uporabite naše storitve. Imamo izkušene in ustrezno usposobljene sodelavce, ki znajo zaključiti tudi najzahtevnejše naloge. Z našim znanjem vam lahko že pri načrtovanju pomagamo vključiti najsodobnejše in inovativne tehnologije.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.