Search
Close this search box.

Osnovni sistemi

Strojna in programska oprema. Baze. Varnost.

Vrhunska informacijska infrastruktura za vaše rešitve.

Oprema in osnovne rešitve

Za zanesljivo in hitro delovanje vaših rešitev potrebujete kvalitetno strojno in programsko opremo. Včasih potrebujete tudi posebne baze, evidence in registre, ki se bodo ustrezno povezali z vašimi aplikacijami. Sodelujemo z najboljšimi svetovnimi dobavitelji in za vas ustvarjamo robustne baze.

Strežniki, baze in delovne postaje

Strojna oprema za vaš informacijski sistem je tisti temeljni element, v katerega ne smete dvomiti. Zato vam nudimo blagovne znamke, ki že desetletja zagotavljajo kvaliteto in zanesljivost. Med naše partnerje sodijo korporacije, kot so HPE, Cisco in IBM. Na področju informacijske varnosti s pomočjo vodilnih ponudnikov, kakršen je Palo Alto Networks, vzpostavljamo rešitve za lokalna omrežja ter za cloud in SOC. Za vaše baze zagotavljamo licence ali najem v oblaku in vzpostavljamo rešitve na platformah Microsoft SQL in Oracle.

Več kot le prodaja licenc

Nudimo storitve, ki vam olajšajo vzpostavitev ali prenovo IT infrastrukture. Namestimo in konfiguriramo vaš Red Hat ali Windows strežnik, postavimo VMware, Exchange, BPM ali Teams, migriramo podatke in uporabnike iz starih sistemov, dobavimo in konfiguriramo opremo za varnostne kopije in izvajamo še številne druge storitve. Zaledne sisteme opremljamo z ustrezno načrtovanimi bazami, evidencami ali registri. Naši izkušeni strokovnjaki med sistemi vzpostavijo integracije ali pa iz nepreglednih količin podatkov izluščijo koristne informacije.

Rešimo vsak problem

Zaupajo nam najbolj zahtevni.
Zahtevajte najboljše tudi vi.

Dobavljamo, vzpostavljamo in prilagajamo strojno in programsko opremo ter izvajamo in posredujemo številne storitve – od preprostih do najbolj kompleksnih. Ne gleda na to, ali postavljate le lastno omrežje, prenavljate obstoječo infrastrukturo, ali pa želite rešitve in aplikacije uporabljati v javnem, zasebnem ali hibridnem oblaku. Tu smo zato, da zagotavljamo, konfiguriramo in integriramo najboljšo opremo in da rešimo vsako težavo.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.