Search
Close this search box.

Poslovanje in kadri

Digitalizirani poslovni procesi.

Naši produkti, izkušnje, znanje in sposobnost prilagajanja vam omogočajo enostavnejši prehod v sodobno digitalno poslovanje. Od zaposlovanja, digitalizacije poslovnih procesov, do izračuna plač in poslovnih poročil.

Naše rešitve za vaše cilje. Skupaj.

Vzpostavljanje informacijskih sistemov za podporo poslovanju je pogosto zahtevna in draga naloga. Zato za vas izbiramo fleksibilne platforme, ki se enostavno povežejo z vašimi obstoječimi sistemi. S tem zmanjšamo obseg vašega projekta in seveda tudi stroške.

Izvajanje projekta

Od načrta do vzdrževanja

Naše strokovne ekipe poskrbijo za to, da uvedba novega sistema ne predstavlja stresa in tveganj. Poskrbimo za vse – od načrtovanja, vodenja projekta, postavitve sistema, do prilagoditev in integracij. Skupaj z vami preverimo skladnost realiziranega projekta s cilji, ki ste si jih zastavili. Če želite, lahko vaš nov sistem tudi vzdržujemo in sproti prilagajamo ter nadgrajujemo.

Znamo poslušati

Uresničimo vaše cilje

Vzpostavitev prilagojene informacijske platforme lahko zaupate samo nekomu, ki si bo vzel čas za to, da bo popolnoma razumel potrebe vašega podjetja. Potrebujete ljudi, ki znajo z vami komunicirati v človeškem jeziku in ne v programski kodi. Iščete iznajdljivo ekipo bistrih ljudi, ki so se sposobni prilagajati, ko je to potrebno. Hočete izvajalca, ki se ne opravičuje, ampak raje prej dvakrat testira. Našli ste. Tukaj. Mi. Za vas.

Naše rešitve s področja poslovanja in kadrov

Fledge Outsourcing

Celovit outsourcing kadrovske funkcije. Vse administrativne naloge, izvajanje vaše kadrovske strategije in kompletna storitev obračuna plač. Ugodno in profesionalno.

Kadri

Sodoben kadrovski sistem oziroma HRM v oblaku. Deluje na vseh napravah. Priljubljen med zaposlenimi, pri kadrovski službi in vodstvu. Prilagodljiv in skladen z zakoni.

Digitalna identiteta

Identifikacija uporabnika, certifikat, uporaba OTP oziroma enkratnih SMS gesel za avtorizacijo transakcij oziroma elektronski podpis. Vse eIDAS skladno, vse v enem paketu.

Vodenje poslovnih procesov

S sodobnimi BPM platformami digitaliziramo, poenotimo, centraliziramo in avtomatiziramo poslovne procese. Optimizacija postopkov. Integriramo s podatkovnimi viri in obstoječimi sistemi.

Obračun plač

Paket OPLA je celovita storitev obračuna plač v skladu z zakonodajo. Enostavno, diskretno in strokovno. Izkušnje in upoštevanje specifik različnih gospodarskih panog.

Analitika & Data science

Sodobne BI rešitve za osebno prilagojene analize vaših poslovnih podatkov. Združimo podatke iz različnih virov. Podpiramo realne poslovne napovedi in odločitve na podlagi objektivnih informacij.

Plan – realizacija – poročilo

Sistem v računalniškem oblaku poenostavi planiranje poslov in prihodkov. Za pripravo poročil skrbi sistem sam, s pomočjo AI. Zanesljiv SAP sistem za presenetljivo ugodno ceno.

Digitalizacija poslovanja

Fleksibilni poslovni sistemi

Z uporabo naših produktov strankam omogočamo enostavnejšo, hitrejšo in cenejšo realizacijo projektov. Izbrane platforme s svojo fleksibilnostjo in povezljivostjo predstavljajo najboljšo možno odločitev na poti do uresničitve vaših poslovnih ciljev.

Spoznajte naše rešitve za podporo poslovanju

Digitalna identiteta, poslovni procesi in kadri.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.