Search
Close this search box.

HRM

360° pogled na zaposlenega.

HRM platforma, ki jo ustvarimo s SRCem skrbi za celotno dokumentacijo o zaposlenem.

Integracija v vaše okolje.

S platformo SRC HRM  imamo pregled nad zaposlenimi, njihovimi kompetencami, plačami in izobraževanji.

Preglednost

Sestavimo sanjsko ekipo

S pregledom nad zaposlenimi, njihovo razpoložljivostjo in kompetencami, lahko za vsak projekt ali v proces vpletemo ljudi, ki bodo nalogo izpeljali inovativno in agilno, predvsem pa tako, da bo dosegala poslovne cilje.

Skladnost

Med talentom in zakonodajo

Platforma SRC HRM je zasnovana v skladu s trenutno zakonodajo, a je hkrati prilagodljiva za morebitne spremembe v prihodnosti.

Storitve s nasmehom

Naše stranke nam zaupajo

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ectetur adip scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliq luam off kool or taka ekolor.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Svetovalec

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.