Search
Close this search box.

Digitalizacija kadrovske funkcije

Sodobna HR rešitev za delo s kadri

Administrativno in strateško upravljanje s kadri

Varen in moderen kadrovski sistem v oblaku

Naša rešitev za kadre z enostavnim spletnim uporabniškim vmesnikom omogoča sodelovanje vseh zaposlenih. Poleg podpore vsem zakonsko predpisanim kadrovskim postopkom nudi tudi funkcije strateškega upravljanja. S pomočjo naših izkušenih strokovnjakov bo vaš nov sistem konfiguriran tako, da bo natančno ustrezal vašim potrebam in specifikam.

Avtomatizacija kadrovskih postopkov

HR sistem za
kadrovsko službo

Vsaka HR rešitev mora biti usklajena s slovensko zakonodajo ter z GDPR – in to velja tudi za rešitev Fledgeworks, ki jo dobite pri nas. Kadrovsko službo razbremenimo z avtomatizacijo postopkov. Nekatera opravila v intuitivnem spletnem vmesniku lahko naredijo zaposleni kar sami. Na voljo so različni formularji za kadrovske postopke, sistematizacija in organizacijska hierarhija, procesi v podporo zaposlovanju in uvajanju novih sodelavcev, sistem nagrajevanja in vse druge ključne funkcije za podporo administrativnemu delu v kadrovski službi. Če kadrovske službe nimate, prevzamemo to delo mi.

Strateški HCM

HR sistem za
razvoj kadrov

Od sodobne kadrovske rešitve pričakujete več kot le podporo formalnim postopkom. Pričakujete orodja, ki vam bodo pomagala pri razvoju talentov, fleksibilno vzajemno 360° ocenjevanje, definiranje osebnih ciljev zaposlenih in uskladitev teh ciljev s cilji podjetja. Pričakujete sodobna orodja za nagrajevanje in karierni razvoj zaposlenih po jasnih merilih, za natančno usmerjena usposabljanja in pridobivanje dodatnih kompetenc vaših zaposlenih. Pričakujete in hočete več – zato je Fledgeworks prava rešitev za vas.

Vaše novo orodje za uspešen razvoj podjetja

Čas je za nov HR sistem

Nudimo sodobno in v praksi preverjeno rešitev za upravljanje in razvoj kadrov. Sistem je zadosti fleksibilen, da se prilagodi vašim posebnostim. Naše strokovno usposobljene ekipe lahko poskrbijo za razvoj migracijskega orodja za prenos podatkov in za ustrezno konfiguracijo rešitve. Na vašo željo lahko prevzamemo celo administrativne kadrovske naloge in obračun plač. Za dostop do sistema potrebujete le spletni brskalnik. Enostavno, hitro in primerno za vsako podjetje – od malih do največjih.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.