Search
Close this search box.

Plače

Obračun plač OPLA je celovita storitev

Diskretna, prilagodljiva storitev. 100% skladna s slovensko zakonodajo.

Od prevzema podatkov do predaje plačilne liste

Z našo storitvijo OPLA za obračun plač si številna podjetja že 25 let zagotavljajo enostavno in cenovno ugodno storitev, s katero imajo plačilne liste vedno pripravljene v roku in v skladu z lastnim sistemom nagrajevanja. Naša storitev se prilagaja praktično vsem panogam in njihovim specifičnim zahtevam, obenem pa je vedno popolnoma usklajena s predpisi, ki urejajo področje izplačila plač.

Prednosti

Ceneje, zanesljivo in varno do izplačila plač

Izvajanje obračuna plač z uporabo naše storitve OPLA vam prinaša več prednosti. Prva in najbolj očitna prednost je seveda prihranek pri delu, saj se s posredovanjem parametrov za obračun plač vaše delo konča. Druga pomembna prednost je zanesljivost naše storitve – nikoli ne zamujamo dogovorjenega roka za obračun. Tretja lastnost, ki je prav tako izjemno pomembna, je tajnost plač in zagotovilo skladnosti z veljavno regulativo.

Prilagodljivost

Plače obračunamo po vaših pravilih

Noben model nagrajevanja za našo storitev OPLA ni ovira, če je le skladen z zakoni. Plače izračunamo tako, kot to predvidevajo vaši interni dogovori. Obračunavamo tudi ostale dohodke, ki izhajajo iz podjemnih ali avtorskih pogodb. Prav tako v roku oddamo vse vrste poročil v dogovorjeni obliki. Tradicionalne plačilne liste v kuvertah vam lahko varno nadomestimo z digitalno različico.

Sodoben in enostaven obračun plač

Iz vaših podatkov naredimo plačilne liste

Naša storitev OPLA s 25-letno tradicijo sodi med najbolj zanesljive, varne in celovite storitve na področju obračunavanja plač. Ker smo podjetje, ki nudi storitve in sisteme na področju informacijskih tehnologij, se naši partnerji pogosto odločijo tudi za integracije ali uvedbo povezanih rešitev, kot so na primer HRM sistem ali sistem za planiranje in poročanje.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.