Search
Close this search box.

Oracle

Smo specialisti za Oracle

Kompletna tehnična podpora za vaš Oracle sistem

Od namestitve in konfiguracije do upravljanja

Pomagamo vam načrtovati in pripraviti arhitekturo za vaš Oracle sistem. Uporabite naša znanja pri virtualizaciji vaših sistemov. Prevzamemo tudi administracijo Oracle sistemov – od upravljanja baz in aplikacijskih strežnikov, do izdelave poročil na zahtevo. Pri nas lahko tudi kupite vse potrebne Oracle licence.

20 let izkušenj

Oracle tehnična podpora

Naša tehnična podpora za Oracle vam zagotavlja varnost, optimalne odzivne čase in razpoložljivost vašega sistema. Nabor storitev prilagodimo vašim potrebam. Pomagamo vam tudi pri vlaganju zahtevkov na tehnični podpori Oracle in eskalaciji prijavljene težave za hitrejši postopek reševanja.

Kako?

Oracle odgovori na vsa vprašanja

Pomagali vam bomo pri hitrejšem in enostavnejšem prehodu v javni, zasebni ali hibridni oblak. Poiščemo rešitve za večjo stroškovno učinkovitost. Izvajamo DBA storitve. Za vas načrtujemo in vzpostavimo podatkovna skladišča. Izvajamo programiranje na podatkovni bazi (PL/SQL). Izvedemo analizo, modeliramo, izdelamo poročila. S pomočjo naših svetovalnih storitev za Oracle boste najhitreje in stroškovno optimalno dosegli vaše cilje.

Kompletna ponudba

Vse za Oracle na enem mestu

Nudimo celovito podporo za vaše Oracle sisteme. Poskrbimo za podatkovne baze in aplikacijske strežnike. Izvajamo nadgradnje, konsolidacijo baz, nudimo izboljšano varnostno kopiranje in obnovo baz. Izvajamo programiranje v PL/SQL. 

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.