Search
Close this search box.

Poslovno načrtovanje

Poslovno planiranje in spremljanje realizacije v oblaku

Zanesljiva sodobna spletna storitev za mala, srednja in velika podjetja.

Enostavna in inteligentna storitev, ki jo lahko
začnete uporabljati takoj

Naša spletna storitev za načrtovanje poslovanja, rezervacije sredstev in spremljanje realizacije je postavljena v varnem SAP oblaku. Uporabite jo lahko takoj, brez napornih in dragih projektov za vzpostavitev sistema. Podpira planiranje na način, ki vključuje vse deležnike, simulacije različnih scenarijev, avtomatsko generiranje poročil in številne koristne funkcije umetne inteligence.

Pametne poslovne projekcije

Rešitev za realen
poslovni načrt

Orodje SAP Analytics Cloud, ki ga dobite pri nas, je namenjeno podjetjem, kjer plan in projekcija nista le formalnost. Naj gre za letni finančni načrt, prodajni načrt, načrtovanje stroškov dela ali plan posamične operacije, vam bo naša spletna storitev nudila pomoč pri izdelavi čim bolj realne napovedi. Za združevanje planov posamičnih oddelkov ali skupin v vašem podjetju bo poskrbel sistem sam. Pot do končnega izdelka je enostavnejša, ker imate na voljo najboljšo možno pred-pripravljeno metodologijo izdelave plana in simulacije različnih variant načrta. Natančnost in realnost plana zagotavlja umetna inteligenca, ki spremlja konsistentnost vaših podatkov in korelacije med njimi.

Realizacija

Poročilo lahko ustvarite sami – v trenutku

Analize in poročila so ključen element nadzora poslovnega plana. Uporabniki SAP Analytics Cloud lahko pozabite na zahtevne postopke izdelave poročila in zastarele investicije v razvoj vaše lastne OLAP kocke. Funkcije Smart insights in Smart discovery vam same pomagajo smiselno povezati ter analizirati podatke in razlike med planom in realizacijo. Poljubno poročilo sestavite sami v nekaj sekundah, s preprosto izbiro parametrov, ki jih želite vključiti v vašo analizo. Umetna inteligenca vas opozori na trende, ki bi z uporabo klasičnih poročil ostali očem skriti.

Rešitev za poslovne napovedi in spremljanje realizacije

Uporabite profesionalno orodje za
poslovno planiranje in realizacijo

Našo rešitev lahko pričnete uporabljati v najkrajšem možnem času, saj deluje v varnem računalniškem oblaku. Za dostop potrebujete le računalnik ali pametni telefon. Izdelava letnih planov bo odslej bolj enostavna, številke bodo bolj realne in manj bo napak. Na enem mestu enostavno ustvarite, spremljate in prilagajate plane in kratkoročne napovedi, realizacijo in rezervacije sredstev. Izdelava posamičnih poročil je enostavnejša kot kadarkoli prej.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.