Search
Close this search box.

Poslovna inteligenca – BI

Od organiziranja podatkov do BI-poročil

Omogočamo vam boljše poslovne odločitve, ki temeljijo na vaših podatkih.

Delo s podatki in organizacijo poslovnih poročil z izkušeno ekipo

Pri poslovni analitiki lahko pri nas izbirate med Oracle BI, Microsoft Power BI ali SAP BusinessObjects oz. SAP SAC. Še mnogo bolj kot samo orodje je pomembno to, da s pomočjo izkušene ekipe strokovnjakov zgradite robustne in hkrati intuitivne rešitve, ki bodo ustvarjale poslovna poročila po meri končnih uporabnikov. Učinki BI-rešitev se pokažejo šele, ko ljudje opazijo v tem korist in jih začnejo res uporabljati.

Dobra praksa

Umetna inteligenca
proti alergijam

Kaj imajo skupnega alergije in
umetna inteligenca?

Pripravite
letni plan

Agilno odločanje in upravljanje podjetja
s SAP Analytics cloud for planning

Sestavimo pravo rešitev

Prilagodimo se vam

Prilagodimo se vašim virom poslovnih informacij in za vas poiščemo rešitve od zajema podatkov dalje, na primer z IoT-senzorjev, mobilnih naprav, spletnih mest, razpršenih baz podatkov v podjetju ali podobno. Ogromne količine surovih podatkov predelamo v lepo vizualizirana in učinkovita grafična poročila, ki jih lahko prejemate občasno ali pa spremljate sproti v obliki tako imenovanih prikazov dashboard ali self-service. Ekipa naših strokovnjakov se nenehno usposablja in vedno hkrati raziskuje tudi sorodna področja, zato znamo nad vašimi podatki zgraditi sisteme, ki na podlagi umetne inteligence iščejo korelacije, ki jih človek sam verjetno ne bi opazil.

BI-ekipa z znanjem iz prakse

Razumemo poslovne potrebe

Poslovna inteligenca zagotavlja vodjem in menedžerjem boljše odločitve na podlagi izboljšanja kakovosti podatkov in natančnejšega ter hitrejšega ustvarjanja poročil. Da bo vaš BI, MIS ali CPM prikazoval pravilno logično povezane in uporabne informacije, je ključnega pomena to, da poslovni analitiki res vsebinsko razumejo naravo vašega dela. Naša BI-ekipa je izkušnje pridobivala v različnih industrijah. Imamo tudi specialna znanja s področja financ, telekomunikacij, zdravstva in IoT.

Primer dobre prakse

Uporabite BI v oblaku

SAP-planiranje in poslovna inteligenca kot SaaS-storitev

Včasih je poslovne podatke najlažje povezati ali uvoziti v kakšen res dober sistem za planiranje in analitiko v varnem poslovnem oblaku. Pri nas vam je na voljo SAP Analytics Cloud, ki ga nudimo kot programsko opremo za najem. Uporabimo ga lahko nad različnimi ERP-sistemi, bazami, aplikacijami oziroma podatkovnimi skladišči (DW, OLAP, BW …) in ni omejen na SAP-svet. Omogoča modeliranje vaših podatkov in sodobno vizualizacijo, podpira poslovno planiranje, prediktivne analize in seveda boljše odločanje na podlagi dejstev. Če torej želite hitro in ugodno do vrhunske BI-storitve, se odločite za SAP Analytics v varnem poslovnem oblaku SAP.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.