BPM in RPA

Enotni in avtomatizirani poslovni procesi

Optimizacija in vodenje postopkov s pomočjo BPM.

Za večjo učinkovitost vašega poslovanja

Podjetja uporabljajo BPM in RPA za doseganje različnih ciljev. Ta orodja so lahko izjemna pomoč pri zmanjševanju stroškov rutinskega dela. Omogočajo hitrejšo, varnejšo ter natančnejšo izvedbo nalog in storitev. Naše digitalne platforme zato lahko izkoristite za izboljšanje poslovnih rezultatov. V zelo reguliranih sektorjih s temi rešitvami zagotovite tudi popolno skladnost izvedbe postopkov s predpisi.

Digitalizacija vaših poslovnih procesov

Enotni in hitrejši poslovni procesi

BPM je eno od ključnih orodij za digitalizacijo poslovanja. Podjetja želijo poenotiti, izboljšati ali pospešiti administrativne kadrovske postopke, postopke odobritve kredita, sklepanja pogodb s strankami in podobno. Naša BPM platforma te postopke centralizira in uveljavi v vseh obstoječih povezanih informacijskih sistemih. Postopke, ki jih upravlja BPM, tako na primer lahko upoštevata hkrati interni poslovni sistem in mobilna aplikacija za vaše uporabnike. Uporaba BPM posledično zagotavlja tudi večje zadovoljstvo strank, poslovnih partnerjev in zaposlenih.

RPA

Robotizacija rutinskih opravil

Kljub informatizaciji poslovanja moramo danes še vedno izvajati številna rutinska opravila. Podatke kopiramo iz enega sistema v drug sistem. Iz elektronskih obrazcev prenašamo podatke v CRM ali v preglednico. Ker sistemi niso idealno integrirani, je teh opravil veliko. Vsa ta drobna, rutinska dela zna namesto vas opraviti naš RPA. Ponavljajoča se opravila lahko naredi računalnik sam. Orodje RPA je enostavno za uporabo. Ne spreminja poslovnega procesa, pomaga pa razbremeniti zaposlene. Izjemno uporabno v zavarovalnicah, bankah, zdravstvu, proizvodnji, logistiki ali izobraževanju.

Storitve s nasmehom

Informacijske rešitve za vašo večjo konkurenčnost

Če iščete rešitev za bolj agilno poslovanje, večjo učinkovitost in aktualen pregled nad stanjem poslovnih procesov v vsakem trenutku, je naš BPM idealna platforma za realizacijo vaših ciljev. Če izgubljate dragocene ure dela z rutinskimi opravili, si pomagajte z našo RPA rešitvijo in prepustite to nalogo računalnikom. Vaši zaposleni in vaše stranke vam bodo hvaležni.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.