Search
Close this search box.

BPM in RPA

Enotni in avtomatizirani poslovni procesi

Optimizacija in vodenje postopkov s pomočjo BPM.

Odlična uporabniška izkušnja strank in procesi pod kontrolo

Z Low-Code/No-Code in RPA rešitvami avtomatizirajte procese, da bodo vaše stranke in zaposleni deležni vrhunske uporabniške izkušnje, ki se bo poznala v rasti vašega poslovanja. Avtomatizirajte rutinska opravila, zmanjšajte možnost napak in vzpostavite kontrolo nad ključnimi procesi.  No-Code platforma omogoča neverjetno hiter razvoj novih aplikacij, brez obremenjevanja IT ekipe in programerjev.

Več na povezavah:

Digitalizacija vaših poslovnih procesov

Odlična uporabniška izkušnja

No-Code platforma vam omogoča svobodo in hitrost pri digitalizaciji poslovanja. Pohitrite procese, pridobite nadzor nad njimi in ustvarite odlično uporabniško izkušnjo pri odobritvi kredita, sklepanju pogodb, podpori strankam, prodaji, pritožbah, klicnem centru, kadrovskih postopkih in podobno. No-Code platforma te postopke centralizira, pri izvajanju upošteva poslovna pravila ter uporabnika vodi skozi proces na hiter in pregleden način. Za optimalno delovanje jih poveže z obstoječimi informacijskimi sistemi, da maksimalno razbremeni zaposlene in zmanjša število napak.

RPA

Robotizacija rutinskih opravil

Kljub informatizaciji poslovanja moramo danes še vedno izvajati številna rutinska opravila. Podatke kopiramo iz enega sistema v drug sistem. Iz elektronskih obrazcev prenašamo podatke v CRM ali v preglednico. Ker sistemi niso idealno integrirani, je teh opravil veliko. Vsa ta drobna, rutinska dela zna namesto vas opraviti naš RPA. Ponavljajoča se opravila lahko naredi računalnik sam. Orodje RPA je enostavno za uporabo. Ne spreminja poslovnega procesa, pomaga pa razbremeniti zaposlene. Izjemno uporabno v zavarovalnicah, bankah, zdravstvu, proizvodnji, logistiki ali izobraževanju.

Storitve s nasmehom

Hiter »time-to-market« in rast poslovanja

Če iščete rešitev za bolj agilno poslovanje, hiter razvoj rešitev, večjo učinkovitost, manj napak in nadzor nad stanjem poslovnih procesov v vsakem trenutku,  je naša Low-Code/No-Code platforma idealna za realizacijo vaših ciljev. Če izgubljate dragocene ure dela z rutinskimi opravili, si pomagajte z našo RPA rešitvijo in prepustite to nalogo računalnikom. Vaši zaposleni in vaše stranke vam bodo hvaležni.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.