Search
Close this search box.

Rešitve za

Zdravstvene ustanove

Za vas razvijamo celovite zdravstvene informacijske sisteme, integriramo druge rešitve in medicinske naprave, opravljamo sistemske analize, oblikujemo modele ter razvijamo rešitve in mobilne aplikacije po meri. Svetujemo, izobražujemo in izvajamo podporo uporabnikom.

Zdravstvena informatika
je postala zrela dejavnost

Skokovit razvoj IK tehnologij in rešitev, ki pospešeno vstopajo v zdravstvo, bistveno prispeva k optimizaciji stroškov, izboljšani pacientovi izkušnji in razbremenitvi zdravstvenega osebja.

Rešitve za podporo procesom v bolnišnicah

Na podlagi več kot 30 letnih izkušenj in bogatega znanja na področju zdravstvene informatike smo kakovosten in zanesljiv partner, saj skupaj s strokovnim sodelovanjem medicinskih timov razvijamo sodoben bolnišnični informacijski sistem BIRPIS21, ki bistveno olajša delo zdravstvenemu osebju ter poveča kakovost zdravljenja in stroškovno učinkovitost.

Rešitve za zdravstvene domove

Zdravstveni informacijski sistem ISOZ21 skupaj s specializiranimi aplikacijami za analizo podatkov, radiologijo, diagnostične laboratorije, spletno aplikacijo za komunikacijo s pacienti ter možnostmi povezav z drugimi zdravstvenimi ustanovami, tvori celovito informacijsko rešitev.

Rešitve za laboratorije

Naša rešitev podpira celoten proces dela v laboratoriju: od naročila preiskave, izvedbe in zapisa rezultatov, do obračuna opravljenih storitev, fakturiranja ter priprave različnih analiz in statističnih poročil. Nadgrajena je z mobilnimi aplikacijami za učinkovito izvajanje pogostih, rutinskih storitev in komunikacijo s pacientom. Oglejte si MBL in eMBL

Strokovnjaki za procese v
zdravstvenih ustanovah

Smo strokovnjaki za delovne procese v zdravstvu in se trudimo, da z uporabo informacijskih rešitev poenostavljamo delo zdravstvenih delavcev, hkrati pa z uporabniku prijaznimi rešitvami lajšamo obisk zdravnika tudi pacientom.

Učinovitost zdravstvenih ustanov zagotavljamo tudi s prisotnostjo naših SRC Infonetovih asistentov v zdravstvenih ustanovah. Na tak način pomagamo reševati zagate in skrbimo za to, da procesi v ambulantah potekajo čimbolj tekoče.

Kje smo prisotni

Države
0
Bolnišnic
0
Domov za oskrbovance
0
zasebnih ordinacij
0
zdravstvenih domov
0
Laboratorijev
0

Vzemite si le minuto časa, da nas spoznate

Odlično vodstvo in zaposleni.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.