Search
Close this search box.

Aplikacija

doZdravnika

spletna rešitev, ki omogoča pacientu varno komunikacijo z ambulanto in zdravnikom

Dostop doZdravnika na dlani

Sodobna aplikacija za varno elektronsko izmenjavo vseh vrst zdravstvenih listin in dokumentov, avtomatsko naročanje pacientov na proste termine, video-posvet z zdravnikom.

Kako deluje?

Enostavno in varno

S spletno rešitvijo enostavno, hitro in varno do svojega zdravnika. Ko so posvet, naročilo recepta, najava bolniške ali izmenjava izvida med zdravnikom in pacientom oddaljeni le nekaj klikov.

Sodobno

Na svojem telefonu, tablici ali računalniku ima svoj uporabniški profil že več kot 200.000 pacientov, ki se digitalno povezujejo s številnimi, več kot 90 zdravstvenimi domovi, bolnišnicami in zasebnimi ambulantami.

Varna komunikacija in izmenjava podatkov

Vse kar potrebujete od svojega osebnega zdravnika, dostopno z le nekaj kliki, brez nepotrebnih telefonskih klicev ali elektronskih sporočil brez odgovora. Varno in zanesljivo lahko dostopate do storitev kjerkoli in kadarkoli:

Kako do doZdravnika?

Vnesite podatke v obrazec registracija

Na e-naslov prejmete sporočilo za POTRDITEV profila ali SMS sporočilo

V spletnem brskalniku odprite spletno stran www.dozdravnika.si

Lahko začnete varno uporabljati doZdravnika

Uporaba doZdravnika je za paciente brezplačna.

Rešitev omogoča sodobno komunikacijo z ambulanto

Naročanje na termin

Enostavno se naročite na prost termin pri zdravniku, kadarkoli v dnevu prek mobilnega telefona, računalnika ali tablice brez čakanja na proste linije.

Podaljšanje receptov

Ko potrebujete podaljšanje veljavnosti obnovljivega recepta, enostavno pustite naročilo svojemu zdravniku prek doZdravnika.si in prevzemite zdravila v lekarni.

Napotnice

Pri zdravniku naročite novo napotnico, do katere ste upravičeni za naslednji kontrolni pregled.

Bolniški stalež

Na zavihku izbranega zdravnika enostavno z nekaj kliki zaprosite za odprtje bolniškega staleža z navedenem razlogom ter spremljate status v aplikaciji.

Sporočila

Enostavno in varno pošiljanje sporočila vašemu zdravniku kadarkoli v dnevu prek mobilnega telefona, računalnika ali tablice brez čakanja na prosto telefonsko linijo ambulante.

Dokumenti

Izvide pregledov ali preiskav pri specialistih lahko brez pošiljanja po pošti ali osebnega obiska prejmete v doZdravnika.si. Dostop do vaših medicinskih dokumentov je varen in zaupen.

Video posvet

doZdravnika.si vam omogoča osebni posvet s zdravnikom na daljavo prek varne video povezave. Tudi če osebni obisk v ambulanti ni možen, lahko vaš zdravnik osebno vidi in oceni vaše zdravstveno stanje.

Družinski člani

Omogočeno je enostavno upravljanje različnih uporabnikov z enim uporabniškim računom oz. naročanje storitev v imenu vaših varovancev (otrok, starostnikov in ostalih družinskih članov).

Izjava uporabnika

Potrebujete pomoč?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.