Search
Close this search box.

BIRPIS

Bolnišnični informacijski sistem

Spremljanje vseh dogodkov v zvezi s pacientom v različnih enotah in po specialnostih v bolnišnicah in medicinskih centrih.

Skrb za paciente v digitalnem okolju

Kvalitetna, prijazna in strokovna skrb za zdravje pacientov je osrednje poslanstvo vsake zdravstvene ustanove. Digitalizirani in optimizirani procesi, avtomatizirana administrativna opravila, pregledni in standardizirani podatki ter brezšivna integracija z ostalimi sistemi zdravniku, strokovnemu osebju in vodstvu omogočajo, da svoj čas in strokovno znanje posvetijo pacientom.

Celovita, varna in zanesljiva rešitev po vaši meri

Celovita rešitev

360° - rešitev podpira vse delovne procese bolnišnice. Zasnovana je modularno, dopolnjuje jo 130 različnih kliničnih modulov, ki podpirajo specifične poslovne procese, povezuje se z lekarniškimi, laboratorijskimi in radiološkimi informacijskimi rešitvami ter več kot 200 drugimi različnimi orodji, napravami in rešitvami.

Sledljivost in skladnost

Sledimo zahtevam regulative in z rednim posodabljanjem programske rešitve skrbimo za skladnost z zakoni in predpisi ter posodobitve šifrantov za obračun. Skladno z GDPR se revizijska sled vseh dogodkov generira samodejno.

Celovit obračun

BIRPIS vsebuje podsistem za obračunavanje, s katerim lahko izdajate račune zavarovalnicam ali pacientom, hkrati pa imate pregled nad delom zaposlenih v vaših ustanovi.

Podatki v realnem času

Z vnosom podatkov neposredno ob pacientu, obdelavo na videz razdrobljenih podatkov in orodjem za poslovno inteligenco vam pomagamo pri sprejemanju strokovnih odločitev, celovitemu upravljanju stroškov in prispevamo k boljšim izidom zdravljenja.

Že več kot 30 let skupaj z zdravstvenim osebjem razvijamo informacijski sistem.

Z rešitvijo nagovarjamo tri ključne izzive: avtomatiziramo administracijska opravila, vzpostavljamo nadzor nad stroški in zagotavljamo možnosti za hitro, zanesljivo, varno in dostopno strokovno izmenjavo podatkov, dokumentacije in znanja.

BIRPIS vam omogoča boljšo podporo strokovnemu odločanju pri zdravljenju pacienta in spremljanju poslovanja:

BIRPIS izpolnjuje vse kriterije Inštituta EUROREC (ER) kot neodvisne neprofitne organizacije, ki v Evropi spodbuja uporabo visoko kakovostnih elektronskih zdravstvenih sistemov. Smo nosilec certifikata EuroRec Seal Level 2.

Potrebujete pomoč?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.