Search
Close this search box.

MBL

Microbiology LabSoft

Programska rešitev polno specializirana za mikrobiološke laboratorije

Višja kvaliteta, sledljivost in učinkovitost storitev

mikrobioloških laboratorijev ter povezljivost z drugimi sistemi in napravami.

MBL podpira celoten postopek dela v majhnem ali v velikem, samostojnem laboratoriju.

Celovita rešitev

Programska rešitev MBL pokriva vse potrebe po IT podpori delovnim procesom vašega laboratorija.

Avtomatizacija naprav in procesov

Integracija z napravami omogoča večjo učinkovitost pri delu.

Sledljivost in varnost postopkov

Vse akcije v programski rešitvi MBL so zabeležene, rešitev pa omogoča vpogled v revizijsko sled aktivnosti.

Enostavna izdelava poročil

MBL omogoča samodejno in enostavno pripravo strokovnih poročil o rezultatih preiskav. Strokovne odločitve pri interpretaciji rezultatov so tako zanesljivejše in tudi prikazane kot uporabniku prijazne analize z grafi, preglednicami, ipd.

Mikrobiološki laboratoriji se soočajo z vse večjimi obremenitvami, saj je število naročil za izvedbo preiskav iz dneva v dan večje. Uspešno, kvalitetno in pravočasno obdelavo naročil ter avtomatizacijo procesov v laboratoriju zagotavljamo z nenehnim razvojem novih funkcionalnosti in kompetenc na področju integracij z laboratorijskimi napravami in sistemi.

Podpiramo specifične procese za medicinske in sanitarne laboratorije. Poenostavljamo in avtomatiziramo delo v vseh ključnih fazah obravnave vzorcev:

Informacijska rešitev za mikrobiološke laboratorije samodejno razbira informacije iz različnih diagnostičnih naprav in se povezuje neposredno z naročniki preiskav. Microbiology LabSoft je skladen z evropskimi smernicami EUCAST in deluje tudi v oblaku.

Potrebujete pomoč?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.