Search
Close this search box.

Aplikacija

MBX

spletna rešitev, ki omogoča vpogled v izvide mikrobiološkega laboratorija

Enostaven dostop do mikrobioloških naročil in izvidov prek spleta

Spletna aplikacija MBX omogoča oddaljeni vpogled v mikrobiološke in imunološke izvide. Namenjena je zdravnikom in drugim zdravstvenim delavcem v bolnišnicah, zdravstvenih domovih in zasebnih ambulantah.

MBX je del programske rešitve MBL.

MBX za spremljanje preiskav in pošiljanje izvidov mikrobioloških preiskav

Celovita rešitev za
dostop do izvidov

Rešitev MBX zagotavlja vpogled v izvide mikrobiološkega laboratorija.

Zbrani podatki dostopni
na enem mestu

Spletna aplikacija MBX omogoča dostop do izvidov pacientov prek spleta, kjerkoli se nahajate.

Vsi mikrobiološki laboratoriji

MBX omogoča povezavo do izvidov mikrobioloških laboratorijev znotraj naslednjih ustanov: Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo Ljubljana (IMI), NLZOH Celje, NLZOH Maribor, NLZOH Kranj, NLZOH Koper, NLZOH Novo mesto, NLZOH Murska Sobota, Klinika Golnik

Rešitev omogoča sodoben način dostopanja do mikrobioloških izvidov

Pregled izvidov

Uporabnikom nudi pregled seznama izvidov po raznih kriterijih (datum, status, ...).

Pregled vsebine in izpis

Omogočen je vpogled v priloge izvida in skenirane napotnice.

Rešitev po meri

Uporabniki si lahko prilagodijo stolpce v aplikaciji, sami uredijo postavitev na seznamih izvidov ter nastavijo filtre po želji.

Pogoji za dostop

Aplikacija MBX je namenjena zdravstvenim delavcem, ki pri svojem delu potrebujejo vpogled v naročene mikrobiološke preiskave in izvide.

Prednosti, ki jih ponuja rešitev MBX:

Kako do MBX?

Za dostop do MBX aplikacije izpolnite obrazec za registracijo.

Izpolnjen obrazec pošljite mikrobiološkemu laboratoriju, do katerega želite dostopati. Za vsak laboratorij izpolnite ločeno vlogo.

Dostop odobrijo ali zavrnejo pooblaščene osebe zdravstvene organizacije, do katere želite dostopati (npr. NLZOH Celje, IMI…).

Na podlagi odobrene vloge za pridobitev dostopa do mikrobiološkega laboratorija boste prejeli svoje uporabniško ime in geslo za dostop do aplikacije MBX.

Potrebujete pomoč?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.