MEDISKOP

Aplikacija mDiktat

Napredno orodje za razpoznavo govora in pametno urejanje kliničnih zapisov

Glasovni asistent, ki omogoča natančen prevod zdravnikovega nareka v zapis, ki se neposredno prenese v zdravstveni informacijski sistem.

mDiktat - integrirano glasovno orodje

Za dvakrat hitrejšo pripravo zdravstvene dokumentacije ter visoko natančnost zapisa

Hitrejši zapis nareka kot pri tipkanju

Edinstvena natančnost zapisa

Uporaba aplikacije na diktafonu ali telefonu

Diktiranje direktno na obravnavo pacienta

Popravki besedila z govornimi ukazi

Intuitivni personalizirani vnosi zapisov

Zanesljiva rešitev za transkripcijo diktiranja, ki razume govorico zdravnika

Zdravnikov narek prevede v natančen strukturiran zapis in ga sočasno prenaša v informacijski sistem ambulante. Uporabnik ne potrebuje predznanja, saj mu avtomatsko pripravimo knjižnico njegovih najpogostejših izrazov.

Presežite zamudno tipkanje in uporabite napredno orodje mDiktat za prepoznavo govora v okviru zdravstvene obravnave pacienta

Narek se s pomočjo QR kode pacienta pretvori v natančen zapis ter prenese neposredno v obravnavo pacienta v informacijskem sistemu ambulante. Zdravnik z enim narekom pripravi izvid in podatke za zaključek obravnave.

Vas zanima več?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.