Search
Close this search box.

MEDISKOP

Aplikacija Patronaža

Mobilna aplikacija za upravljanje patronažnih obiskov

Digitalno podprta strokovna obravnava oskrbovanca za učinkovitejše delo patronažne sestre.

Organizacija urnika

Vnos podatkov in vitalnih funkcij ob oskrbovancu

Intuitivni rutinski vnosi aktivnosti

Brezšivna povezanost z ZIS

Večja učinkovitost patronažne sestre

Brez zamudnih vnosov po povratku s terena

Asian Female Doctor examining and taking note on checklist paper with female patients in medical

Ohranjamo osebni pristop pri strokovni obravnavi oskrbovanca z uporabo mobilne aplikacije.

Aplikacija, ki patronažnim sestram omogoča enostavno organizacijo patronažnih obiskov ter hiter vnos podatkov podprt z avtomatiziranimi postopki.

Digitalizirani in optimizirani procesi, avtomatizirana administrativna opravila, pregledni in standardizirani podatki ter brezšivna integracija z zalednim sistemom patronažni sestri omogočajo, da svoj čas in strokovno znanje posveti oskrbovancem.

Mobilna rešitev brez kasnejšega vpisovanja podatkov

Vpogled v vse pomembne podatke za podporo strokovni obravnavi oskrbovancev na terenu

Natančno oblikovanje urnikov patronažnih obiskov in plana oskrbe, takojšen vnos opravljenih aktivnosti z možnostjo vnosa opažanj, aplikacij zdravil, terapij, meritev vitalnih znakov in še več!

Učinkovita administracija sprosti čas patronažne sestre za nego oskrbovanca

Če je tudi vaša ustanova med tistimi, ki za delo patronažne sestre potrebuje učinkovito mobilno aplikacijo, vam ponujamo Mediskop Patronažo, integrirano rešitev za celovito informacijsko podporo strokovnemu in administrativnemu delu v patronažni službi.

Vas zanima več?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.