Search
Close this search box.

Prava rešitev za kritične trenutke

Urgentni center

Ključnega pomena so hitrost in strokovnost obravnave ter sposobnost postavljanja prioritet.

Urgentni center omogoča
učinkovit nadzor v kritičnih trenutkih in hitrejše delo

saj so pomagali oblikovati zdravniki, zdravstveni ter administrativni delavci in vodje. Namenska programska oprema temelji na preprostih in preglednih dialogih.

Pregledni in standardizirani postopki

Učinkovita rešitev za odločilne trenutke s preglednimi in standardiziranimi postopki

Rešitev omogoča učinkovito delo v urgentnem centru, kjer je nujno potrebna namenska programska oprema. V procese, ki jih podpira UC, je vgrajen Manchestrski sistem triažiranja.

Pacientu prijazna rešitev

Vmesnik za TV zaslone omogoča nazoren pregled nad stanjem v čakalnicah in lajša delo osebju in čakanje pacientom.

Poročanje na osnovi kazalnikov kakovosti

Modul Urgentni center omogoča avtomatsko generiranje poročil s kazalniki kakovosti prek sodobnega spletnega vmesnika.

Povezava s tiskalnikom zapestnic

Da bi čim bolje podprli proces sprejema in ga optimizirali, omogočamo povezavo s tiskalnikom zapestnic, ki jih ob sprejemu pacientov osebje natisne in nadene za lažjo poznejšo identifikacijo.

Uporabniku Urgentnega centra (UC) se k sreči ni treba ukvarjati s programsko opremo, ampak programska oprema poskrbi za ustrezno podporo kakovosti vašega dela:

S pomočjo modula za analitiko pridobite realen vpogled v izvajanje postopkov za vaš urgentni center. Rešitev omogoča tudi pripravo korekcijskih ukrepov in spremljanje njihovih učinkov.

Potrebujete pomoč?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.