Search
Close this search box.

Počakajte le trenutek

Vrstomat

S pomočjo preproste rešitve boste svojim pacientom zagotovili prijetnejšo izkušnjo in jim omogočili, da se vrnejo v čakalnico šele tedaj, ko jih boste lahko sprejeli.

Avtomatiziran postopek sprejema pacientov
v zdravstvenih ustanovah.

Pacienti na TV-zaslonih v čakalnicah in na hodnikih zdravstvene ustanove spremljajo svoj status v čakalni vrsti v realnem času, zdravstveno osebje pa je razbremenjeno, saj se podatki pridobivajo avtomatsko iz informacijskega sistema.

S sistemom za upravljanje z ekrani SRCinfo.TV čakalnice preoblikujemo v interaktivno informativno, učno in razvedrilno okolje.

Kako deluje?

Enostavna uporaba

Vrstomat je naprava za enostaven sprejem pacientov v zdravstvenih ustanovah. Pacient ob prihodu v čakalnico vstavi zdravstveno kartico v napravo in že je samodejno prijavljen v čakalno vrsto. Na TV zaslonu lahko pacient ves čas spremlja svoje mesto v čakalni vrsti.

Avtomatsko kreiranje

Ob prijavi Vrstomat preveri zdravstveno zavarovanje in termin v čakalni knjigi, nato pa naročenega pacienta napoti v ambulanto, kjer že avtomatsko kreira obravnavo.

Spremljanje statusa

Sistem za upravljanje z ekrani SRCinfo.TV pacientu omogoča spremljanje čakalnega statusa v ambulanti ter možnost prikazovanja dodatnih informativnih in razvedrilnih vsebin na ekranih v čakalnicah.

Za množično uporabo

Namenjen za uporabo v večjih bolnišnicah in ostalih ustanovah

Prava rešitev za vse vrste

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.