Počakajte le trenutek

Vrstomat

S pomočjo preproste rešitve boste svojim pacientom zagotovili prijetnejšo izkušnjo in jim omogočili, da se vrnejo v čakalnico šele tedaj, ko jih boste lahko sprejeli.

Avtomatiziran postopek sprejema pacientov
v zdravstvenih ustanovah.

Pacienti na TV-zaslonih v čakalnicah in na hodnikih zdravstvene ustanove spremljajo svoj status v čakalni vrsti v realnem času, zdravstveno osebje pa je razbremenjeno, saj se podatki pridobivajo avtomatsko iz informacijskega sistema.

S sistemom za upravljanje z ekrani SRCinfo.TV čakalnice preoblikujemo v interaktivno informativno, učno in razvedrilno okolje.

Kako deluje?

Enostavna uporaba

Vrstomat je naprava za enostaven sprejem pacientov v zdravstvenih ustanovah. Pacient ob prihodu v čakalnico vstavi zdravstveno kartico v napravo in že je samodejno prijavljen v čakalno vrsto. Na TV zaslonu lahko pacient ves čas spremlja svoje mesto v čakalni vrsti.

Avtomatsko kreiranje

Ob prijavi Vrstomat preveri zdravstveno zavarovanje in termin v čakalni knjigi, nato pa naročenega pacienta napoti v ambulanto, kjer že avtomatsko kreira obravnavo.

Spremljanje statusa

Sistem za upravljanje z ekrani SRCinfo.TV pacientu omogoča spremljanje čakalnega statusa v ambulanti ter možnost prikazovanja dodatnih informativnih in razvedrilnih vsebin na ekranih v čakalnicah.

Za množično uporabo

Namenjen za uporabo v večjih bolnišnicah in ostalih ustanovah

Za manjše ustanove

Namenjen za uporabo v manjših ambulantah ali ostalih ustanovah

Prava rešitev za vse vrste

Uspešne zgodbe

Preberite si nekaj zgodb o tem, kje Vrstomat že ustvarja red v čakalnicah

V sodelovanju z zzzs smo razvili še enostavnejši vrstomat

Postopek sprejema pacientov v slovenskih zdravstvenih ustanovah se vse bolj digitalizira.

Zadovoljno osebje in pacienti zaradi manj trkanja

Nedavno smo vam predstavili poenostavljen sprejem pacientov v Splošni bolnišnici Izola, kjer Vrstomat uspešno uporabljajo v povezavi s touchscreen zasloni ClinicAll.

Vrstomat predlagan za standardno prakso

Na letošnji razglasitvi nagrade Dobra praksa revije Medicina danes so naši Vrstomati dobili prav posebno priznanje. S strani komisije so bili predlagani za standard, ki naj bi ga uporabljale vse zdravstvene ustanove.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116
1001 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 600 7000
F: +386 1 423 4173
E: info@src.si

Vaše mnenje nam je izredno pomembno!

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni? Mislite, da je še prostor za izboljšave?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.