Pomoč in podpora

Tisoče vprašanj, tisoče odgovorov, nobene potrate časa.

Pomoč in podpora SRC sta cenejši kot zaposlitev novega informatika. Prihranite čas in denar. Zagotovite si zanesljivo pomoč vrhunskih strokovnjakov, ki bodo vedno v stiku z najnovejšo tehnologijo.

BREZPLAČEN POSVET

Podatkovni centri

Brez varne shrambe podatkov ni posla.

SRC | Pomoč in podpora

Ekipa informatikov poka po šivih,
za dodatne pa ni sredstev.

Vse naprave in programi zahtevajo instalacijo, nastavitve, uvajanje in podporo. Več ko je zaposlenih, več je vprašanj. Več opreme pomeni še več vprašanj. Neekonomično je, da bi to goro podpore obvladovali z vedno novimi informatiki.

SRC | Pomoč in podpora

Kaj je ceneje kot
zaposlitev novega informatika?

Pomoč in podpora SRC sta cenejši kot zaposlitev novega informatika. Prihranite čas in denar. Zagotovite si zanesljivo pomoč vrhunskih strokovnjakov, ki bodo vedno v stiku z najnovejšo tehnologijo. Vašim zaposlenim bodo omogočili, da opravijo več dela v hitrejšem času, brez skrbi za nenehne posodobitve in podrobnosti programske opreme.

SRC | Pomoč in podpora

Tudi informatiki
potrebujejo “nadgradnje”.

Da bi bili vaši informatiki informirani o najnovejših podrobnostih strojne in programske opreme, se morajo nenehno izobraževati. Zakaj bi bil to vaš strošek? Preverite, kje izgubite največ časa in denarja v zvezi s svojimi računalniškimi napravami in programi.

Prednosti naše ponudbe

Pomoč in podpora SRC sta cenejši kot zaposlitev novega informatika. Prihranite čas in denar.

1

Zagotovo ne moremo biti vsi strokovnjaki za vse. V vašem poslu ste vi najboljši. Naše prijazne eksperte uporabite za to, da boste deležni odlične podpore, vzdrževanja in svetovanja na področju sistemov in rešitev, ki so za vaše poslovanje ključnega pomena. Z našo pomočjo zmanjšate stroške storitev, ki vam jih povzroča računalniški sistem. V primerjavi z zaposlovanjem strokovnjakov in njihovim nenehnim usposabljanjem, je najem naše ekipe vsekakor boljša in cenejša izbira. Zagotovite si vsa vrhunska IT znanja in vzdrževanje sistemov na enem mestu.

2

Nudimo tudi možnost storitve v načinu 24×7. Ob vse večjem številu sistemov, programov in naprav je odločitev za najem naše ekipe vsekakor pametna poteza. Odločite se za vrhunsko ekipo, ki bo vedno sodelovala z vami in vam bo vedno pripravljena priskočiti na pomoč – odločite se za nas!

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Martina Rogar
Vodja programa
T01 600 7000
Emartina.rogar@src.si

MartinaRogar

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon