Pomoč in podpora

Tisoče vprašanj, tisoče odgovorov, nobene potrate časa.

Pomoč in podpora SRC sta cenejši kot zaposlitev novega informatika. Prihranite čas in denar. Zagotovite si zanesljivo pomoč vrhunskih strokovnjakov, ki bodo vedno v stiku z najnovejšo tehnologijo.

BREZPLAČEN POSVET

Podatkovni centri

Brez varne shrambe podatkov ni posla.

SRC | Pomoč in podpora

Ekipa informatikov poka po šivih,
za dodatne pa ni sredstev.

Vse naprave in programi zahtevajo instalacijo, nastavitve, uvajanje in podporo. Več ko je zaposlenih, več je vprašanj. Več opreme pomeni še več vprašanj. Neekonomično je, da bi to goro podpore obvladovali z vedno novimi informatiki.

SRC | Pomoč in podpora

Kaj je ceneje kot
zaposlitev novega informatika?

Pomoč in podpora SRC sta cenejši kot zaposlitev novega informatika. Prihranite čas in denar. Zagotovite si zanesljivo pomoč vrhunskih strokovnjakov, ki bodo vedno v stiku z najnovejšo tehnologijo. Vašim zaposlenim bodo omogočili, da opravijo več dela v hitrejšem času, brez skrbi za nenehne posodobitve in podrobnosti programske opreme.

SRC | Pomoč in podpora

Tudi informatiki
potrebujejo “nadgradnje”.

Da bi bili vaši informatiki informirani o najnovejših podrobnostih strojne in programske opreme, se morajo nenehno izobraževati. Zakaj bi bil to vaš strošek? Preverite, kje izgubite največ časa in denarja v zvezi s svojimi računalniškimi napravami in programi.

Prednosti naše ponudbe

ZGRADITE PODATKOVNI CENTER S SRCEM

1

Proces prenove podatkovnega centra oziroma njegova selitev je ena izmed najzahtevnejših »operacij«, s katero se lahko sooči podjetje. Rezultat sodelovanja s SRCem je sodobna zasnova in izvedba podatkovnega centra, ki je pregleden, urejen, nadgradljiv in omogoča dobro izrabo prostora, hkrati pa omogoča velike prihranke pri porabi energije.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Martina Rogar
Vodja programa
T01 600 7000
Emartina.rogar@src.si

MartinaRogar

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon