Poslovna pravila

KAKO ZGRADITI NA SPREMEMBE
ODPORNEJŠE POSLOVNE SISTEME?

V današnjem času je pritisk na podjetja velik. Pojav nove konkurence, nova zakonodaja, višji prodajni cilji … Vse to se izraža tudi v spreminjanju poslovnih procesov. Vendar pa običajni podporni sistemi ovirajo spremembe poslovanja.

BREZPLAČEN POSVET

Poslovna pravila

Kako zgraditi na spremembe odpornejše poslovne sisteme?

Kako odporni na spremembe so vaši sistemi?

Spremembe na trgu ali v strategiji podjetja vodijo v nujne prilagoditve v podpirajočih aplikativnih sistemih. Take prilagoditve so možne skozi več pristopov, med katerimi še posebej priporočamo pristop s poslovnimi pravili. S pomočjo poslovnih pravil vam v SRCu pomagamo zgraditi boljše in na spremembe bolj odporne sisteme.

Je upravljanje poslovnih pravil lahko pregledno in enostavno?

Da bi dosegali uspehe v poslovnem svetu, mora biti izvajanje poslovnih pravil in njihovo upravljanje čimbolj pregledno in enostavno. Obstaja kar nekaj različnih načinov, da to dosežete, skupaj z vami pa bomo izbrali tistega, ki bo najbolj primeren za vašo strategijo in cilje.

Spremembe lahko vnašate vsi sodelujoči v procesu.

Vi sporočite, kaj in kdaj želite spremeniti, mi pa vam omogočimo definiranje, izvajanje, spremljanje in posodabljanje poslovne logike. Zlahka boste sami vnesli vse spremembe, ne glede na to, ali ste IT strokovnjak ali poslovni uporabnik. V SRCu vam jamčimo, da vam bomo zgradili sisteme, ki jih boste zlahka upravljali.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Marjeta Leben
Pomočnica izvršnega direktorja
T01 600 7000
Emarjeta.leben@src.si

SRC | Marjeta Leben

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon