Search
Close this search box.

Poslovne rešitve

Programske rešitve po vaši meri

Vaše poslovne rešitve morajo biti tesno in brezšivno integrirane v vaš obstoječ informacijski sistem.

Fleksibilne rešitve za hitro implementacijo.

Projekti, ki poskušajo v sodobnih informacijski infrastrukturi ustvariti novo rešitev od začetka do konca, imajo malo možnosti za uspeh. Zato so naše poslovne rešitve pripravljene v obliki parametriziranih sistemov, ki omogočajo hitro integracijo z vašimi obstoječimi sistemi in aplikacijami.

Generične poslovne rešitve

Aplikacije in sistemi za vse organizacije

Nekatere rešitve so primerne za vsako industrijo in vsako področje dela. S podporo postopkom poslovnega planiranja rešujemo zaplete in napake, ki se vsako leto pojavijo v večjih podjetjih ob izmenjavah in verzioniranju parcialnih Excelovih preglednic. S sodobnim kadrovskim sistemom v oblaku hkrati rešujemo vprašanje kompetenc in razvoja kadrov ter vsa nujna administrativna opravila kadrovske službe. Digitaliziramo vašo dokumentacijo, podpiramo in avtomatiziramo vse postopke nastajanja, potrjevanja in izmenjave dokumentov. Namesto vas tudi obračunamo plače zaposlenih – diskretno in skladno s slovenskimi predpisi.

Namenske rešitve

Prilagojene aplikacije in sistemi

Določene industrije potrebujejo za podporo svojemu delu tako specifične rešitve, da prilagoditvam in dograditvam ni možno pobegniti. Kljub temu lahko tudi v teh primerih zelo učinkovito poenostavimo razvojne postopke. Če na primer kot ponudnik finančnih storitev iščete rešitev za digitalizacijo kreditnega procesa, imamo primerno rešitev že na voljo. Del procesa in parametrov moramo seveda prilagoditi vašim pričakovanjem, zahtevam, internim pravilom. Prav tako moramo vzpostaviti povezave z vašimi obstoječimi viri in aplikacijami. Takšen tip rešitev zato praviloma vodi v izvedbo manjšega, kratkega, obvladljivega projekta.

Naše splošne poslovne rešitve.

HR sistem - kadri

Sodoben kadrovski sistem oziroma HRM v oblaku. Deluje na vseh napravah. Priljubljen med zaposlenimi, pri kadrovski službi in vodstvu. Prilagodljiv in skladen z zakoni.

Varnost

Varna digitalizacija poslovanja s strankami. Identifikacija na daljavo, avtorizacija, upravljanje z digitalnimi identitetami in hramba.

Avtomatizacija procesov in hiter razvoj aplikacij

S sodobnimi rešitvami Low-Code/No-Code in RPA platformami digitaliziramo, poenotimo, centraliziramo in avtomatiziramo poslovne procese.

Obračun plač

Paket OPLA je celovita storitev obračuna plač v skladu z zakonodajo. Enostavno, diskretno in strokovno. Izkušnje in upoštevanje specifik različnih gospodarskih panog.

BI - analitika & Data science

Sodobne BI rešitve za osebno prilagojene analize vaših poslovnih podatkov. Združimo podatke iz različnih virov. Podpiramo realne poslovne napovedi in odločitve na podlagi objektivnih informacij.

Poslovno planiranje SAC

Sistem v računalniškem oblaku poenostavi planiranje poslov in prihodkov. Za pripravo poročil skrbi sistem sam, s pomočjo AI. Zanesljiv SAP sistem za presenetljivo ugodno ceno.

Digitalizacija dokumentacije

Z lastno platformo za obvladovanje dokumentnih procesov, storitvami v oblaku in vrhunskimi partnerji zagotavljamo zanesljivo in fleksibilno rešitev.

Oracle specialist

Nudimo celovito tehnično podporo za vaš Oracle sistem. Imamo 20 let izkušenj in zagotavljamo varen ter odziven sistem. Pomagamo pri prehodu v računalniški oblak.

Robotizacija procesov

Avtomatizacija procesov in komunikacije.

Rešitve za finance

Upravljanje posojil

Manjša tveganja z uporabo analize podatkov. Avtomatizacija izdaje posojil. Nižji stroški kreditnega postopka.

PSD2 - Integracije

Plačilne storitve tretjih oseb povezujemo z vašimi rešitvami. Ustvarjamo API-je po vaši meri.

Izdelava portalov in Cloud rešitve

Aplikacije in portali

Če ne najdete ustrezne spletne ali mobilne aplikacije, vam priskoči na pomoč naša ekipa, ki iz obstoječih komponent sestavi novo aplikacijo. Na sodobnih platformah naredimo tudi portal.

Registracija vozil

Programski paket FORM.NET TP 2 je kompletna sodobna digitalna storitev za podporo postopkom registracije na enem mestu. V oblaku.

Razumemo in upoštevamo vaše zahteve.

Večino poslovnih rešitev dobavljamo, prilagajamo in integriramo po vaši želji v obliki aplikacij za vašo lastno informacijsko infrastrukturo ali v obliki rešitev v našem varnem poslovnem oblaku. Obvladujemo različne sodobne tehnologije in standardne integracijske mehanizme in poskrbimo za to, da je vaš projekt realiziran racionalno ter v celoti.

Želite sodobnejšo informacijsko opremo in najboljše programske rešitve za vaš posel?

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.