Poslovne rešitve

Programske rešitve po vaši meri

Vaše poslovne rešitve morajo biti tesno in brezšivno integrirane v vaš obstoječ informacijski sistem.

Fleksibilne rešitve za hitro implementacijo.

Projekti, ki poskušajo v sodobnih informacijski infrastrukturi ustvariti novo rešitev od začetka do konca, imajo malo možnosti za uspeh. Zato so naše poslovne rešitve pripravljene v obliki parametriziranih sistemov, ki omogočajo hitro integracijo z vašimi obstoječimi sistemi in aplikacijami.

Generične poslovne rešitve

Aplikacije in sistemi za vse organizacije

Nekatere rešitve so primerne za vsako industrijo in vsako področje dela. S podporo postopkom poslovnega planiranja rešujemo zaplete in napake, ki se vsako leto pojavijo v večjih podjetjih ob izmenjavah in verzioniranju parcialnih Excelovih preglednic. S sodobnim kadrovskim sistemom v oblaku hkrati rešujemo vprašanje kompetenc in razvoja kadrov ter vsa nujna administrativna opravila kadrovske službe. Digitaliziramo vašo dokumentacijo, podpiramo in avtomatiziramo vse postopke nastajanja, potrjevanja in izmenjave dokumentov. Namesto vas tudi obračunamo plače zaposlenih – diskretno in skladno s slovenskimi predpisi.

Namenske rešitve

Prilagojene aplikacije in sistemi

Določene industrije potrebujejo za podporo svojemu delu tako specifične rešitve, da prilagoditvam in dograditvam ni možno pobegniti. Kljub temu lahko tudi v teh primerih zelo učinkovito poenostavimo razvojne postopke. Če na primer kot ponudnik finančnih storitev iščete rešitev za digitalizacijo kreditnega procesa, imamo primerno rešitev že na voljo. Del procesa in parametrov moramo seveda prilagoditi vašim pričakovanjem, zahtevam, internim pravilom. Prav tako moramo vzpostaviti povezave z vašimi obstoječimi viri in aplikacijami. Takšen tip rešitev zato praviloma vodi v izvedbo manjšega, kratkega, obvladljivega projekta.

Spoznajte naše poslovne rešitve.

Finance in bančništvo

Digitaliziramo in avtomatiziramo finančne poslovne procese, znižujemo tveganja in stroške kreditnih postopkov ter poskrbimo za varnost.

Digitalizacija dokumentacije

Z lastno platformo za obvladovanje dokumentnih procesov, storitvami v oblaku in vrhunskimi partnerji zagotavljamo zanesljivo in fleksibilno rešitev.

Kadri - HR sistem

HRM v oblaku je sodoben kadrovski sistem. Deluje na vseh napravah. Priljubljen med zaposlenimi, pri kadrovski službi in vodstvu. Prilagodljiv in skladen z zakoni.

Obračun plač

Paket OPLA je celovita storitev obračuna plač v skladu z zakonodajo. Enostavno, diskretno in strokovno. Izkušnje in upoštevanje specifik različnih gospodarskih panog.

Poslovno planiranje

Sistem v računalniškem oblaku poenostavi planiranje poslov in prihodkov. Za pripravo poročil skrbi sistem sam, s pomočjo AI. Zanesljiv SAP sistem za presenetljivo ugodno ceno.

Aplikacije in portali

Če ne najdte ustrezne spletne ali mobilne aplikacije, vam priskoči na pomoč naša ekipa, ki iz obstoječih komponent sestavi novo aplikacijo. Na sodobnih platformah naredimo tudi portal.

Oracle specialist

Nudimo celovito tehnično podporo za vaš Oracle sistem. Imamo 20 let izkušenj in zagotavljamo varen ter odziven sistem. Pomagamo pri prehodu v računalniški oblak.

Razumemo in upoštevamo vaše zahteve.

Večino poslovnih rešitev dobavljamo, prilagajamo in integriramo po vaši želji v obliki aplikacij za vašo lastno informacijsko infrastrukturo ali v obliki rešitev v našem varnem poslovnem oblaku. Obvladujemo različne sodobne tehnologije in standardne integracijske mehanizme in poskrbimo za to, da je vaš projekt realiziran racionalno ter v celoti.

Želite sodobnejšo informacijsko opremo in najboljše programske rešitve za vaš posel?

SRC sistemske integracije d.o.o.

Tržaška cesta 116
1001 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 600 7000
F: +386 1 423 4173
E: info@src.si

Vaše mnenje nam je izredno pomembno!

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni? Mislite, da je še prostor za izboljšave?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.