Search
Close this search box.

Aplikativne platforme

Platforma za razvoj aplikacij

Razvijate lastne aplikacije in programske rešitve? Imate zunanjega partnerja, ki izvaja vaše razvojne projekte, pa nima ustrezne platforme? Mi nudimo hitro, enostavno in celovito, sodobno storitev v oblaku.

Razvijalci!

Če izdelujete rešitve za druga podjetja ali aplikacije za splošni trg, se zavedate, kako nesmiselna in nepotrebna je poraba časa in energije za opravila, ki bi jih bilo možno avtomatizirati. Prav tako se zavedate, kako peklensko je lahko integriranje fragmentov kode v novo verzijo, če le en od programerjev pri delu malo zaide ali naredi napako.

Z našo platformo dobite na voljo avtomatizacijo in orkestracijo teh razvojnih etap. Če razvijate izdelke za končne stranke in poslovne partnerje, lahko pri nas računate s celovito avtomatizacijo integracije in testiranja nove kode ter polno podporo DevOps pristopom na poti do dobave in distribucije vsake nove različice. 

Kaj delamo?

Avtomatizacija

Naša rešitev v oblaku vam nudi avtomatizacijo vseh zamudnih in tveganih postopkov, od odlaganja vaše kode v repozitorij, preverjanja kvalitete in zaznavanja ranljivosti, do testiranja in posodobitve.

DevOps

Z uporabo DevOps pristopov in orodij, ki podpirajo avtomatizacijo in komunikacijo, bo vaš agilni razvoj temeljil na tesnejši in boljši povezanosti produktnega vodenja, razvoja in operacij.

Orkestracija

Pri infrastrukturi in rešitvah v oblaku vam orkestracija pomaga pri tem, da se distribucija popravkov in nadgradenj izvaja v idealnih terminih in z upoštevanjem primerne strategije distribucije.

Pri tem obravnavamo tehnološki in procesni vidiki razvoja in celotnega življenjskega cikla aplikativnih rešitev. Storitev postavitve takega koncepta upošteva horizontalne gradnike obstoječih informacijskih sistemov, ki omogočajo, da so vsebinski cilji hitreje doseženi.

Naslednja generacija razvojnega okolja

Če iščete razvojno platformo, ki bo skladna s CI/CD metodo avtomatizacije razvojnega procesa in DevOps pristopom k izdelavi in distribuciji vaših rešitev, smo pravi partner za vas.

Neprekinjen razvoj

Za rešitve, storitve, aplikacije in digitalizirane poslovne procese v javnem, zasebnem ali hibridnem oblaku je značilna potreba po neprekinjenem oziroma kontinuiranem razvoju. V želji po tem, da vam ponudimo res celovito platformo, vam med drugim nudimo:

Idealna platforma za razvoj aplikacij v oblaku

Če razvijate rešitve in aplikacije v oblaku ali imate poslovnega parterja, ki to dela za vas, potem je odločitev za uporabo naše platforme logična, saj vam prinaša številne prednosti.

Hitrejši razvoj in boljše testiranje izdelkov.

Podporo najsodobnejšim metodam agilnega razvoja – DevOps.

Orodja, s katerimi še dodatno skrajšate razvojne cikle – Kubernetes, mikrostoritve.

Distribucijo v pravem trenutku na prava mesta – orkestracija.

Večjo varnost pri uporabi končnih izdelkov – sprotno preverjanje.

Nižje stroške – avtomatizacija procesov odpravlja številna dolgotrajna opravila.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.