SRC Archive

Arhiviranje v oblaku

Zagotavljamo akreditirano varno rešitev (SRC Archive) za zakonsko skladno hrambo gradiva v digitalni obliki.

SHRANJEVANJE GRADIVA v digitalni obliki ni bilo nikoli
varneje in enostavneje

SRC Archive predstavlja rešitev za zakonsko skladno hrambo gradiva v digitalni obliki na način zagotavljanja varnega arhiviranja podatkov in dokumentov oz. e-hrambe.

V SRC Archive sistemu e-hrambe so informacije dostopne samo pooblaščenim osebam, na način učinkovitega dostopa in rabe skozi celoten čas hrambe. Informacije ostajajo avtentične in celovite, dostopi pa so v celoti sledljivi, prav tako se ohranja dolgoročna pravna veljavnost dokumentov. Uporaba sistema e-hrambe zmanjšuje poslovna tveganja. Sistem e-hrambe SCR Archive je akreditiran pri Arhivu republike Slovenije in skladen z GDPR zakonodajo.

Storitev SRC Archive uporablja SRC infrastrukturo v oblaku na lokacijah podatkovnih centrov v Ljubljani in Naklem za gostovanje upravljanih varnostnih storitev po modelu naročnine za rabo gostiteljskih virov in upravljanih storitev (SaaS). Storitev je upravljana v namenskem okolju z operativno podporo v režimu 24/7.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.