Search
Close this search box.

SRC Archive

Arhiviranje v oblaku

Zagotavljamo akreditirano varno rešitev (SRC Archive) za zakonsko skladno hrambo gradiva v digitalni obliki.

SHRANJEVANJE GRADIVA v digitalni obliki ni bilo nikoli
varneje in enostavneje

SRC Archive predstavlja rešitev za zakonsko skladno hrambo gradiva v digitalni obliki na način zagotavljanja varnega arhiviranja podatkov in dokumentov oz. e-hrambe.

V SRC Archive sistemu e-hrambe so informacije dostopne samo pooblaščenim osebam, na način učinkovitega dostopa in rabe skozi celoten čas hrambe. Informacije ostajajo avtentične in celovite, dostopi pa so v celoti sledljivi, prav tako se ohranja dolgoročna pravna veljavnost dokumentov. Uporaba sistema e-hrambe zmanjšuje poslovna tveganja. Sistem e-hrambe SCR Archive je akreditiran pri Arhivu republike Slovenije in skladen z GDPR zakonodajo.

Storitev SRC Archive uporablja SRC infrastrukturo v oblaku na lokacijah podatkovnih centrov v Ljubljani in Naklem za gostovanje upravljanih varnostnih storitev po modelu naročnine za rabo gostiteljskih virov in upravljanih storitev (SaaS). Storitev je upravljana v namenskem okolju z operativno podporo v režimu 24/7.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.