Search
Close this search box.

Digitalno bančništvo

Avtomatiziramo in optimiziramo procese v bankah

Digitalno bančništvo ne predstavlja le boljšega izkoriščanja spletnih kanalov za pridobivanje in poslovanje s strankami, ampak tudi avtomatizacijo, ki jo vaše stranke čutijo v praksi. Na primer odobritev potrošniškega kredita v nekaj minutah. Z nami lahko dosežete več in hitreje.

RACIONALNE ODLOČITVE temeljijo na dejstvih, zato vam predstavljamo ključne prednosti naših rešitev in storitev.

Naše rešitve ne posegajo v jedro vašega bančnega sistema, ampak le avtomatizirajo bančne postopke. To dosežemo z integracijami in povezovanjem naših modulov na vse vaše relevantne obstoječe podatkovne vire. Naše rešitve tako nad vašimi obstoječimi podatki zagotovijo delovanje storitev na vaši spletni strani ali v spletni in mobilni banki. Učinkoviteje in v realnem času ste povezani s poslovnimi enotami, partnerji in klicnim centrom. Številni postopki se posledično lahko avtomatizirajo, saj imate na enem mestu na voljo hkrati aktualne podatke in module, ki se znajo na podlagi teh podatkov ustrezno odločati.

Poleg modula za podporo vsem kreditnim procesom, ki deluje na podlagi nastavljivega sistema za sprejemanje odločitev, dobite pri nas v paketu še številne druge rešitve za digitalizacijo bančništva – od video identifikacije in elektronskega podpisovanja do masovnega tiskanja.

Moduli sistema za digitalno bančništvo

Cash loan
Time to yes < 1 min
Cash loan
AVG time to cash - 5 min
Overdraft
AVG time to realisation < 5 min
Deposit
AVG time to realisation < 3 min

Bodite hitrejši

Pridobite nove stranke in izboljšajte izkušnje obstoječih klientov

Cash loan
AVG time to yes < 10 min
Cash loan
Time to cash - 30 min
Credit card
AVG time to yes < 6 min
Deposit
AVG time to realisation < 4 min
Account Opening
AVG time to realisation < 5 min

Optimizirajte procese

S pomočjo naših rešitev banke dosegajo mnogo boljše rezultate tudi v poslovalnicah.

Spoznajte SRC APS

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.