Search
Close this search box.

Od prenosnika do hibridnega oblaka

Infrastruktura

Sisteme opremljamo s  strojno in sistemsko programsko opremo. Gradimo privatne računalniške oblake, ali pa nudimo naše infrastrukturne vire. Smo zanesljiv partner z znanjem in tradicijo in vam zagotavljamo najboljšo, zanesljivo in varno opremo ter sodobne storitve.

Profesionalci!

Naj gre za podatkovni center ali oblak – za vas vedno izberemo in vzpostavimo optimalno rešitev. Ustrezno poskrbimo tudi za nadzor in upravljanje.

Zanesljiva informacijska infrastruktura je eden najpomembnejših elementov, ki prispevajo k uspešnemu delovanju podjetja. V sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci strojne in programske opreme vam ponujamo sodobne rešitve za zmogljive, varne in zanesljive informacijske sisteme.

Nudimo vam celotno namestitev strojne in sistemske programske opreme, vključimo tudi razvojne pristope in ključne procese pri upravljanju IT infrastrukture. Za vas gradimo privatne računalniške oblake, ki jih lahko povežemo z našimi infrastrukturnimi viri ali z drugimi javnimi oblaki, skladno z vašimi potrebami.

Naše rešitve vam omogočajo centralno upravljanje z vso vašo računalniško opremo. Konfiguracijo računalnikov v vaši organizaciji boste tako nadzirali enostavneje, hitreje in bolj dosledno. Imeli boste boljši pregled in možnost hitrejše distribucije varnostnih popravkov. Vzpostavimo tudi centralni nadzor nad dostopom do vašega informacijskega sistema in poskrbimo za zaščito celotne vaše infrastrukture. V ta namen uporabimo sodobne rešitve, ki temeljijo na strojnem učenju in umetni inteligenci.

Kaj delamo?

Oprema

S pomočjo ekspertov vam pomagamo izbrati najprimernejšo opremo, jo dobavimo, namestimo in konfiguriramo. Od strežnikov, mrežne opreme, prenosnikov in programske opreme do vsega, kar rabite za IP telefonijo.

Varnost

Za maksimalno varnost vašega informacijskega sistema poskrbimo z najboljšo strojno in programsko opremo ter s storitvami nadzora in upravljanja. Nudimo tudi rezervni podatkovni center.

Posebne rešitve

Za vas vzpostavimo profesionalno opremo videokonferenčnih sistemov, IP telefonijo, podatkovni center, kontaktni center, ali pa postavimo sistem za varen oddaljen dostop – vse kar rabite, dobite pri nas.

Partner za vašo infrastrukturo

Imamo vrhunsko usposobljene in izkušene ljudi, ki realizirajo še tako zahtevne projekte. Imamo kvalitetno opremo, na katero se lahko zanesete. Nudimo tudi številne dodatne storitve za varno, zanesljivo in odzivno informacijsko infrastrukturo.

Podatkovni center

Naše strokovne ekipe vam pomagajo rešiti vse izzive načrtovanja in vzpostavitve novih podatkovnih centrov in komunikacijskih omrežij. Pri tem vam lahko nudimo tudi vire iz našega podatkovnega centra v obliki varnega poslovnega računalniškega oblaka.

Komunikacijske rešitve

Za vas vzpostavimo aktivno, pasivno in brezžično omrežje. Povežemo podatkovne centre, sisteme za varen oddaljen dostop in zagotovimo varen prehod v internetni prostor.

Osebni sistemi

Pri nas dobite tudi vso računalniško opremo, ki jo potrebujete za delo. Ob tem poskrbimo tudi za programsko opremo in ustrezno zaščito.

Dodatne storitve

Infrastrukturne storitve so že zdavnaj presegle zgolj dobavo opreme in postavitev omrežja ali podatkovnega centra za naročnika. Spoznajte naše številne napredne storitve na tem področju!

Nadzor in upravljanje

Zagotavljamo rešitve za upravljanje ter nadzor vaše infrastrukture in programske opreme. Nadzorujemo delovanje vaše infrastrukture in nemudoma reagiramo na zaznane napake.

Varnostne rešitve

Poskrbimo za varnost vašega sistema, e-pošte in drugih poslovnih aplikacij. Na voljo vam je rezervni podatkovni center in za vas vpeljemo tudi scenarije za hitro okrevanje.

Podpora poslovanju

V vaši organizaciji lahko vzpostavimo IP telefonijo, kontaktni center, sporočilni, portalni ali videokonferenčni sistem. Nudimo tudi rešitev za aplikativne platforme.

Pri nas dobite vse

Ko gre za infrastrukturo se obrnite na nas. Ne glede na dimenzije vašega projekta in ne glede na konfiguracijo – naj gre za izgradnjo vašega lastnega omrežja, hibridni oblak ali najem, bomo vedno našli ustrezno in sprejemljivo rešitev za vaše potrebe.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.