Search
Close this search box.

Vaša ekipa in plače

Kadri

Sodoben kadrovski sistem (HR) za pridobivanje, usposabljanje, vodenje in ocenjevanje kadrov. Zraven seveda sodi še celovita storitev za obračun plač.

TALENTI & EKIPE so stebri vaših poslovnih uspehov. Z aplikacijo spremljajte, usmerjajte in spodbujajte rast in razvoj svojih zaposlenih, mi pa vam pomagamo še pri obračunu plač.

Pri nas dobite sodoben in zelo fleksibilen HR sistem Fledgeworks. Avtomatizira administrativne postopke kadrovske službe, podpira vaš sistem nagrajevanja, vaš kompetenčni model, vašo organizacijsko shemo. Pomaga vam pri ciljnem vodenju in kariernem razvoju vaših kadrov, omogoča 360° ocenjevanje, evidenco prisotnosti, načrtovanje odsotnosti in vse drugo, kar pričakujete od HR sistema.

Dobro opravljenemu delu sledi plačilo. Naša storitev OPLA že 25 let zagotavlja enostavno in cenovno ugodno storitev izdelave plačilnih list za številna podjetja v Sloveniji. Storitev vedno opravimo v roku in ob tem upoštevamo vaš sistem nagrajevanja. Izkušnje imamo s plačami v praktično vseh panogah in vedno poskrbimo za to, da so vaše plače skladne s predpisi.

Kako deluje?

V oblaku

Za dostop do HR sistema potrebujete le spletni brskalnik. Delo od doma ali na terenu je podprto enako, kot delo v prostorih podjetja. Varno in hkrati enostavno.

Fleksibilno

HR Fledgeworks in obračun plač se prilagodi vaši organizaciji podjetja, postopkom in sistemu nagrajevanja. Sodobna tehnologija omogoča integracije z drugimi sistemi, ki jih uporabljate.

Intuitivno

Samopostrežni elementi kadrovskega sistema so narejeni tako, da jih zaposleni in vodstvo lahko začnejo uporabljati takoj. Brez dodatnega usposabljanja.

Vaši ljudje – vaš uspeh

S pomočjo sodobnega kadrovskega sistema do večjega zadovoljstva zaposlenih in še boljših poslovnih rezultatov.

Obračunamo vam plače

Naša storitev je celovita, ugodna, skladna s predpisi in visoko strokovna.

Preizkusite HR sistem zdaj!

Brez obveznosti, brez zbiranja kontaktnih podatkov, enostavno in takoj.

UPORABNIK
VODJA

Pretvorite bruto v neto ali neto v bruto!

Preizkusite našo brezplačno storitev izračuna plač. Izračunamo tudi za študente, avtorske in podjemne pogodbe ter občasno delo.

Želite ponudbo?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

SRC Dogodek

Rešitve za prehod na Cloud-native IT infrastrukturo za digitalne platforme

9. april 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.