SRC Secure

Varno pred kibernetskimi napadi

Z izkušnjami in tehnologijo zagotavljamo hiter in učinkovit odgovor na kibernetske grožnje.

KIBERNETSKA VARNOST je ključnega pomena v vsakem podjetju

Varnostne grožnje so razpršene, zato mora biti podobno razpršeno tudi varovanje sistema. S SRC Secure v sklopu storitev blagovne znamke SRC SMART, pristopamo k varovanju tehnoloških sklopov omrežij, končnih točk, aplikacij in storitev iz oblaka. Vse skupaj lahko odpremo s storitvami varnostnega operativnega centra (SOC).

Zagotavljanje ravni varnosti se vodi znotraj procesov storitvenega centra s procesnimi koraki zavedenimi v  ITIL  in ISO 9000/27001 procedurah ter obveznostmi iz naslova razpoložljivosti (SLA). Zagotovljena je programska podpora z orodji za obravnavo, merjenje in poročanje o dogajanju.

Pri tem uporabljamo tehnološke rešitve trenutno vodilnih proizvajalcev s katerimi podpiramo nekaj naših ključnih rešitev:

Vsako rešitev nadgrajujemo tudi z našimi storitvami in šele s tem le-te prehajajo v življenje, kjer zagotavljajo želeno raven informacijske varnosti, ki pa jo lahko opredelimo skozi SRC Secure metodologijo. Najvišji rang takih storitev so:

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116
1001 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 600 7000
F: +386 1 423 4173
E: info@src.si

Vaše mnenje nam je izredno pomembno!

Ste bili s storitvami naših sodelavcev zelo zadovoljni? Mislite, da je še prostor za izboljšave?

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.