Search
Close this search box.

SRC Secure

Varno pred kibernetskimi napadi

Z izkušnjami in tehnologijo zagotavljamo hiter in učinkovit odgovor na kibernetske grožnje.

KIBERNETSKA VARNOST je ključnega pomena v vsakem podjetju

Varnostne grožnje so razpršene, zato mora biti podobno razpršeno tudi varovanje sistema. S SRC Secure v sklopu storitev blagovne znamke SRC SMART, pristopamo k varovanju tehnoloških sklopov omrežij, končnih točk, aplikacij in storitev iz oblaka. Vse skupaj lahko odpremo s storitvami varnostnega operativnega centra (SOC).

Zagotavljanje ravni varnosti se vodi znotraj procesov storitvenega centra s procesnimi koraki zavedenimi v  ITIL  in ISO 9000/27001 procedurah ter obveznostmi iz naslova razpoložljivosti (SLA). Zagotovljena je programska podpora z orodji za obravnavo, merjenje in poročanje o dogajanju.

Pri tem uporabljamo tehnološke rešitve trenutno vodilnih proizvajalcev s katerimi podpiramo nekaj naših ključnih rešitev:

Vsako rešitev nadgrajujemo tudi z našimi storitvami in šele s tem le-te prehajajo v življenje, kjer zagotavljajo želeno raven informacijske varnosti, ki pa jo lahko opredelimo skozi SRC Secure metodologijo. Najvišji rang takih storitev so:

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

SRC Event

Rešitve kibernetske varnosti SRC SECURE za zagotavljanje skladnosti z NIS-2/ZinfV

29. maj 2024 ob 9h

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.