SRC SOC

Varnostni operativni center

V SRC SOC spremljamo in analiziramo varnostne dogodke, zaznamo incidente in jih s hitrimi načrtovanimi akcijami odpravimo.

SOC KOT CELOVIT ODGOVOR za dvig ravni
informacijske in kibernetske varnosti

Ranljivost informacijskih sistemov je dolgo veljala za grožnjo, ki sicer nedvomno obstaja, a je bil njen obseg pogosto podcenjen. V zadnjem obdobju je postalo očitno, kako vsakdanji so napadi na prav vsako napravo, ki je priključena v omrežje. Ne glede na to, s čim se podjetje ali posameznik ukvarja, predstavlja potencialno in dejansko tarčo. Ni več vprašanje, ali bomo napadeni, saj se napad že dogaja. Vprašanje je le, kdaj ga bomo zaznali in kako se bomo odzvali nanj. Naš odgovor je SRC SOC storitev.

SRC SOC predstavlja varnostno informacijski center, ki deluje na strani izvajalca storitve. Predstavlja vozlišče, kamor se stekajo informacije o stanju, varnostnih grožnjah in napadih, ki pretijo informacijski infrastrukturi naših naročnikov. Informacije skupina strokovnjakov hrani, analizira ter orkestrira morebitne potrebne odzive. Storitve, ki jih v varnostno informacijskem centru v okviru znamke SRC SOC izvajamo za svoje naročnike, se v grobem delijo na naslednje:

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

Toni Zupančič

Vodja prodaje

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.