Zakonodaja

Informatika in regulativa sta vse bolj prepleteni področji. Številne gospodarske panoge, finančna industrija in država sama, morajo dokazovati skladnost z zakonodajnimi smernicami in zahtevami. To je področje, kjer se lahko zanesete na našo pomoč in usluge.

REŠITVE IN STORITVE

Predpisi

Industrija in finance

Z našimi storitvami upravljanja informacijskih sistemov, baz in izdelavo realnega okrevalnega načrta, vam bomo v veliko pomoč.

Pomagamo vam uskladiti vaš poslovni sistem z zakonodajnimi zahtevami in standardi.

src-header-upravljanje-baz

Zakonodaja, interni pravilniki in obvezne smernice so v zadnjih letih intenzivno posegli na področje upravljanja tehnoloških tveganj. Sistemi in rešitve morajo zagotavljati visoko razpoložljivost, nadzor v realnem času, sledljivost vseh dostopov in sprememb in podobno. Pripravljeni morajo biti okrevalni načrti, zagotovljeno mora biti varstvo osebnih podatkov. Vse to seveda terja spremembe in nadgradnje na področju infrastrukture in samih poslovnih sistemov. Z našimi storitvami upravljanja informacijskih sistemov, baz in izdelavo realnega okrevalnega načrta, vam bomo v veliko pomoč.

Preberi več

  • Upravljanje baz,
  • upravljanje IS,
  • okrevanje

Država

enostavnejše delo upravnih enot

Pri nas imate na voljo številne produkte, ki so povsem skladni z zahtevami zakonodaje.

Vrhunske projektne ekipe vam razvijejo specifične rešitve.

src-header-drzava

Država regulira tudi številne lastne procese. Tako je na primer točno določeno, kako mora potekati pisarniško poslovanje upravnega organa in kako je treba ravnati z dokumentarnim gradivom. Upravni postopek je natančno opredeljen z zakonom. Še proces registracije osebnega avta je natančno reguliran in informacijsko podprt z registrom in aplikacijo za registracijske organizacije. Nudimo različne rešitve za dokumentno poslovanje in vse so skladne z ZUP. Prevzemamo projekte razvoja registrov in rešitev po naročilu. Za registracijske organizacije nudimo odlično rešitev Form.Net.

Preberi več

  • SPIS,
  • Origami,
  • registri
  • Form.Net
Pravniki postavijo zahteve, mi najdemo rešitve.

Informatika se je sprva ukvarjala predvsem s tehniko, danes pa je vse bolj podvržena raznim normam – od zakonodaje, standardov, do korporacijskih pravil. Vse številčnejše omejitve in zahteve boste v praksi reševali bolj spretno in hitreje s pomočjo storitev naših izkušenih izvajalcev ter z našimi preverjenimi, certificiranimi rešitvami.

1

Nudimo vam pomoč in svetovanje, opremo in rešitve s področja informacijske varnosti, razpoložljivosti, sledljivosti in okrevalnega načrta. Pomagamo vam izdelati sliko lastništva podatkov, opravljamo varnostne teste, strokovno vam pomagamo pripraviti interno dokumentacijo. Pri nas boste torej na enem mestu dobili praktično vse storitve, ki sodijo na področje GRC (Governance, Risk & Compliance).

2

Vsi tisti, ki morate poslovati po ZUP, boste pri nas dobili ustrezne akreditirane programske rešitve, storitve svetovanja in vzdrževanja. Tisti, ki ste se naveličali spremljati nenehne spremembe na področju obračuna plač, pri nas najamete kompletno storitev za obračun plač OPLA. Na področju informacijske varnosti vam lahko ponudimo rešitve, kot je na primer ArcSight SIEM.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Mitja Svet
Svetovalec
T01 600 7359
Emitja.svet@src.si

SRC | Predpisi

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon