Predstavitev programa Leadership Academy in predavanje Upravljanje s stresom

3.12.2014 Plaza Hotel, Ljubljana

Predstavitev programa Leadership Academy in predavanje Upravljanje s stresom
25. 11. 2014 SRC

Dogodek smo pripravili z namenom, da vam osebno predstavimo celoten program in način izvajanja Leadership Academy, ki ga Izobraževalni center SRC pripravlja skupaj s prof. dr. Velimirjem Srićo. Prav tako vam želimo osebno predstaviti vsebino na področju vodstvenih kompetenc in vas tudi osebno prepričati, zakaj izbrati ravno program s prof. dr. Velimirjem Srićo.

Leadership Academy s prof. dr. Velimirjem Srićo in

Predavanje na temo Upravljanje s stresom

Po predstavitvi smo posebej za vas pripravili tudi predavanje na temo Upravljanje s stresom. Prof. Srića nam bo predstavil, kako prepoznati vzroke in vire stresa oz. izgorelosti na delovnem mestu in katere so najbolj učinkovite metode in tehnike za zmanjševanje stresa. Razložil nam bo, kako stres vpliva na zdravje ljudi in kako se dobro psihološko pripraviti na stresne situacije. Analizirali bomo tudi nekaj primerov in pristopov, kako to počnejo uspešni vodje. Na koncu bomo naredili samooceno ravni stresa in vaje protistresnih tehnik.

Udeležba je brezplačna, vendar vas zaradi lažje organizacije dogodka naprošamo za potrditev vaše udeležbe preko spletne PRIJAVE.

Predstavitev bo 3. decembra 2014, v Hotelu Plaza v Ljubljani in bo trajal od 13. do 16. ure.

Za več informacij smo vam na voljo tudi na telefonski številki 01 600 74 08 (Saša Zabukovec) in na elektronskem naslovu Sasa.Zabukovec@src.si

V pričakovanju, da se srečamo na predstavitvi, Vas lepo pozdravljamo!

PREDAVATELj

dr. Velimir Srića Prof. dr. Velimir Srića je končal Ekonomsko fakulteto in podiplomski študij na Elektrotehnični fakulteti v Zagrebu. Na eni najboljših ameriških poslovodnih šol, na Columbia University v New Yorku, je kot Fulbrightov štipendist končal magistrski program iz managementa (MBA). Leta 1978 je doktoriral iz informacijskih znanosti.

Prof. dr. Srića je vodilni hrvaški strokovnjak za management. Na Ekonomski fakulteti v Zagrebu predava kot redni profesor in vodi podiplomski študij Informatički management. Predava na domačih in mednarodnih seminarjih ter deluje kot svetovalec na področju managementa in informatike v več hrvaških in mednarodnih podjetjih. Je programski direktor DELFIN-a (Developing Eff ective Leadership For INovation), privatne šole za usposabljanje managerjev. Je soavtor treh knjig o managementu objavljenih v ZDA, Švici in Veliki Britaniji in dobitnik velikega števila domačih in mednarodnih nagrad za objavljene knjige in znanstvena dela. Bil je gostujoči profesor na univerzi Renmin v Pekingu, na Kitajskem, na univerzi v Budimpešti, Mariboru, Gradcu, Reki, Sarajevu, Splitu in Osijeku. Je strokovnjak Svetovne banke za management sprememb.