Odprta bančna platforma PSD2

V SODOBNO BANČNIŠTVO PO PREHITEVALNEM PASU

Direktiva PSD2 predstavlja začetek preoblikovanja bančnega sektorja, vendar nedodelan zakonodajni okvir in nepoenoteni standardi otežujejo digitalno transformacijo bank. Tako se fokus premika na zagotavljanje regulativne skladnosti, čeprav si zaslužijo pozornost predvsem priložnosti, ki jih prinaša uvedba sodobne uporabniške izkušnje in novih prodajnih kanalov. Kot pravi McKinsey, PSD2 bankam res prinaša novo konkurenco, vendar obstoječe stranke še vedno bolj zaupajo bankam, zato lahko te izkoristijo ta moment, da jih v naslednjih 18 do 24 mesecih obdržijo z rešitvami in ponudbo z novo uporabniško izkušnjo in enostavnostjo uporabe. Ne lovite koraka s sedanjostjo, lahko se raje pripravite na prihodnost. Izkoristite spremembe in sami ustvarjajte poslovne trende z odprto bančno platformo PSD2.

BREZPLAČEN POSVET

Odprta bančna platforma PSD2

Regulativa skladnosti

REGULATIVNA
SKLADNOST

Vaša prva in največja skrb je zagotovo zadostitev novi zakonodaji. Naša platforma vsebuje zbirko vseh PSD2 zahtevanih API-jev in mikrostoritev, potrebnih za zagotavljanje regulativne skladnosti. API-ji so razviti na najnovejših tehnologijah in omogočajo out-of-the-box skalabilno rešitev. Veliko je še neodgovorjenih vprašanj s stališča regulative in tehničnih standardov, agilnost naše rešitve pa vam zagotavlja hitro in trajno prilagajanje spreminjajočim se zahtevam.

Vse stranske rešitve

VSESTRANSKA
REŠITEV

Razvili smo prilagodljivo in cenovno učinkovito informacijsko rešitev, ki izkorišča prednosti oblačnih tehnologij in zagotavlja enotno, varno ter skalabilno rešitev. Platformo lahko povežete s široko paleto aplikacij, storitev in sistemov v heterogenih IT okoljih. Z njo lahko preprosto ustvarjate nove, varne API-je in mikrostoritve, kot tudi upravljate, spremljate in analizirate ključne poslovne aktivnosti. Rešitev lahko namestite lokalno ali pa jo izvajate v zasebnem oblaku oziroma kot upravljano storitev.

Z mislijo na prihodnost

Z MISLIJO
NA PRIHODNOST

Naša nova bančna platforma je zasnovana kot trajna, nadgradljiva rešitev. Zgrajena je na odprti arhitekturi, in se hitro ter stroškovno učinkovito odziva na spremembe in potrebe trga, kar je bistvenega pomena, če vam je ključen ”time to market” vidik razvoja rešitev. Podpira najrazličnejše integracije in zagotavlja bistveno izboljšano uporabniško izkušnjo ter dostopnost storitev, kar omogoča razvoj finančnih storitev naslednje generacije.

Prednosti naše ponudbe

Rešitev v skladu s standardi RTS.

Rešitev je pripravljena v skladu z zadnjimi standardi RTS in smernicami Berlin group, načrtoval in implementiral pa jo bo IBM v partnerstvu s podjetjem SRC. Tako lahko zagotovimo edinstveno kombinacijo znanja najboljših PSD2 in tehničnih svetovalcev ter lokalno podporo vodilnega slovenskega IT podjetja. Zmanjšajte tveganje pri izvedbi svoje digitalne transformacije, ki ga prinašajo zahtevne integracije in izzivi z varovanjem informacij in obdelavo podatkov. Na voljo vam je preverjena kakovost.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Toni Zupančič
Svetovalec
T01 600 7000
Etoni.zupancic@src.si

SRC | Toni Zupančič

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon