Search
Close this search box.

Rešitve v oblaku

Vaša infrastruktura v varnem oblaku

Izkoristite vrhunske storitve in sodobno opremo, vzpostavljeno v dveh ločenih podatkovnih centrih z najvišjo stopnjo varnosti.

Računalniški oblak
za startup ali korporacijo

Rešitve v oblaku prilagajamo potrebam strank. Malim in zagonskim podjetjem nudimo popolnoma brez-strežniško poslovanje z dogovorno prilagojenim aplikativnim okoljem. Za srednje velika in velika podjetja je idealna rešitev hibridni oblak, ki ga v celoti konfiguriramo in prilagodimo infrastrukturnim potrebam strank. Cilj naše fleksibilnosti je stroškovna učinkovitost, varnost in zanesljivost vaše informacijske infrastrukture.

Cloud po vaši meri

1-2-3 do prilagojenih rešitev v oblaku

Virtualna strežniška okolja in storitve v našem poslovnem oblaku so natančen odgovor na vaše potrebe. V nasprotju s prakso korporacij naši stroški niso spretno zaviti v število klikov ali minute uporabe. Naši strokovnjaki rešitev konfigurirajo posebej za vas. Od preprostega datotečnega arhiva na Sharepoint platformi, do kompletnega aplikativnega okolja, ki nadomešča vso vašo strežniško infrastrukturo. Večjim podjetjem svetujemo in pomagamo pri vzpostavljanju in upravljanju hibridnega okolja. Privatni oblak lahko dopolnimo z lastnimi rešitvami ali drugim javnim oblakom.

Storitve po vaši meri

Zagotavljamo varnost in odzivnost

Za stranke, ki uporabljajo naš ali hibridni oblak poskrbimo s storitvami upravljanja infrastrukture. Te storitve vključujejo vzdrževanje opreme, izvajanje podpore in nadzora. O kvaliteti in varnosti naših storitev v oblaku pričata pridobljena certifikata ISO 9001 in ISO 27001. Varen in zanesljiv pretok podatkov temelji na aktivnih komunikacijskih rešitvah za podatkovne centre in diskovnih poljih najvišje kvalitete. Nudimo tudi storitev varnostnih kopij in njihovega restavriranja. Z virtualizacijo poenostavimo nadzor in upravljanje ter nižamo vaše stroške. Naše moderne arhitekture vam zagotovijo najvišji možni nivo razpoložljivosti.

Na voljo vam je vrhunska oprema in oblak po vaših željah.

Dva podatkovna centra sta ločena z razdaljo 30km. Zagotovljena je 99,8% razpoložljivost in vrhunska informacijska varnost. UPS in agregat preprečujeta električni izpad. Sodobne HPE diskovne rezine in sistemi so na voljo za podatkovni center. Na voljo sta dve najeti optični liniji dveh različnih operaterjev. Skrbimo za backup baz, varovanje pred kibernetskimi napadi in redne pododobitve. Zagotavljamo celo servicedesk. Mi smo tukaj za vas, izberite in sestavite kombinacijo po vaši želji.

Želite predstavitev?

Pišite nam in z veseljem vam pomagamo.

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.