RFID in NFC

Več udobja, več prihrankov in večja prodaja

Naročniki naših storitev uporabljajo zmogljivosti pametnih telefonov, tablic in senzorjev za boljše poslovne rezultate pri oglaševanju, izvajanju brezgotovinskih plačil in organizaciji dogodkov.

BREZPLAČEN POSVET

RFID IN NFC

Več udobja, več prihrankov in večja prodaja

SRC | RFID in NFC | NEŠTETO POSLOVNIH PRILOŽNOSTI

NEŠTETO POSLOVNIH
PRILOŽNOSTI

Kako v gostinstvu z eno samo potezo povečati prodajo za 30 odstotkov? Kako skrajšati postopek naročanja za 37 odstotkov? Kako le v 20 sekundah postreči stranko, z naročilom in računom vred? Brezstična tehnologija na mobilnih napravah in SRC danes omogočata, kar je bilo še včeraj nemogoče.

SRC | RFID in NFC | EDINA OMEJITEV JE LE NAŠA DOMIŠLJIJA

EDINA OMEJITEV
JE LE NAŠA DOMIŠLJIJA

Tehnologiji RFID in NFC že danes omogoča registracijo prihoda v službo, vožnjo z mestnim avtobusom, plačevanje s plačilnimi karticami ipd. Že jutri pa lahko pričakujemo razmah uporabe v oglaševanju, plačevanju, pri javnih prevozih, programih zvestobe, aplikacijah v pametnih napravah, identifikaciji, e-vstopnicah za dogodke in mnogih drugih.

SRC | RFID in NFC | KJE VSE LAHKO PRIHRANITE VI?

KJE VSE LAHKO
PRIHRANITE VI?

Oglasite se in preverite. V SRC smo na tem področju v zadnjih letih pridobili bogate izkušnje in dostavili številne inovativne rešitve. Naročniki naših storitev uporabljajo zmogljivosti pametnih telefonov, tablic in senzorjev za boljše poslovne rezultate pri oglaševanju, izvajanju brezgotovinskih plačil in organizaciji dogodkov. Za demonstracijo uporabe brezstičnih tehnologij pokličite na spodnjo številko, splača se.

Prednosti naše ponudbe

SRC je odličen partner za stranke z inovativnimi idejami.

1

Ne bojimo se tvegati in prve korake v neznano smo že naredili na različnih poslovnih področjih. Bolje vam bomo pomagali kot nekdo, ki teh izkušenj nima.

2

Za SRC je inovativnost sestavni del DNK-ja podjetja.

3

Tesno sodelujemo z različnimi naprednimi raziskovalnimi ustanovami in v projekte vključujemo ideje, izkušnje in znanje najboljših kadrov

4

Nismo izolirali le ene tehnologije. Zagotavljamo podporo za različne platforme in okolja.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Tanja Brlečič
Svetovalka
T01 600 7000
Etanja.brlecic@src.si

Tanja - SRC CRM sistemi

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon