Sodelavec na področju obračuna in regulative v zdravstvu (m/ž)

V svoje vrste vabimo novega sodelavca/-ko, ki bi zasedel mesto aplikativnega inženirja na področju obračuna in regulative v zdravstvu. Ne glede na to, če si na tem področju še začetnik ali pa imaš za seboj že več izkušenj, ti lahko ponudimo zaposlitev v dinamičnem timu, ki nudi celostno strokovno in informacijsko podporo pri obračunu in fakturiranju zdravstvenih storitev. Poleg tega se lahko priključiš sproščenemu delovnemu okolju in sodeluješ v kolektivu, ki verjame v individualen pristop k razvoju profesionalnih kompetenc ter v zdravo ravnovesje med delom in prostim časom.

Nedoločen čas

6-mesečna
poskusna doba

SRC Naklo

Opis dela

Pričakujemo

Nudimo

Predstavi se

Želite izvedeti na katerih področjih smo strokovnjaki?

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.