Spis

Vsi dokumenti, vse po predpisih

Rešitev, ki podpira vse delo z dokumenti, ki je predpisano z zakonodajo in celovit sistem za elektronsko upravljanje vseh dokumentov. SPIS je hitro povezljiv z obstoječimi računalniškimi programi v organizaciji.

BREZPLAČEN POSVET

SPIS

Vsi dokumenti, vse po predpisih

SRC | SPIS | V javnem sektorju ni prostora za improvizacije

Dokumentna storitev
v skladu z zakonodajo

SPIS je brezplačna rešitev, ki podpira vse delo z dokumenti, ki je predpisano z zakonodajo. Je celovit sistem za elektronsko upravljanje vseh dokumentov. Omogoča popolno elektronsko poslovanje, evidentiranje, shranjevanje, upodabljanje, sprejem, podpisovanje, preverjanje, faksiranje in posredovanje dokumentov. Delovanje spletne rešitve SPIS Next lahko v živo preverite tukaj.

SRC | SPIS | SPIS prinaša izjemne koristi

SPIS prinaša
izjemne koristi

Najvidnejše koristi so enotno dokumentno poslovanje v celotni organizaciji, neprimerno hitrejša izmenjava dokumentov, pravičnejša delitev dela med posamezniki, podpora procesom obravnave dokumentov, zmanjšana poraba papirja ter pregledna elektronska izmenjava dokumentov znotraj organizacije in z zunanjim svetom.

SRC | SPIS | Hitro in enostavno do ustrezne rešitve

Hitro in enostavno do
ustrezne rešitve

Ne le pri stroških, tudi pri času za procesiranje in iskanje dokumentov. Je pregleden, preprost, učinkovit in varen način za centraliziranje arhiva, standardiziranje dela z dokumenti, povečanje dostopnosti ter hkrati nadzora in varnosti. Origami integriramo v vaše že obstoječe informacijsko okolje. Zato je vpeljava hitra in ne zahteva velikih sprememb.

Prednosti naše ponudbe

Brezplačna rešitev, ki podpira vse delo z dokumenti, ki je predpisano z zakonodajo.

1

Uporabnikom v javnem sektorju ni potrebno plačevati licenc za programski paket SPIS. Integriran je z e-poštnim sistemom in s standardnimi pisarniškimi programi, kot je na primer Microsoft Office. Omogoča vodenje upravne statistike in je povezan z akreditiranimi sistemi za hrambo dokumentov. Poskrbimo tudi za zagotavljanje popolne revizijske sledi.

2

Z enostavnimi rešitvami in standardnimi metodami je SPIS hitro povezljiv z obstoječimi računalniškimi programi v organizaciji.

3

Naši sodelavci imajo na področju implementacije in vzdrževanja SPIS-a veliko izkušenj. Pomagajo vam z dobro prakso. Z našo pomočjo boste projekt uvedbe lahko izvedli hitreje in bolj uspešno. Nudimo tudi odlično ekipo za vzdrževanje in podporo uporabnikom.

Brezplačen posvetPišite nam ali pa nas pokličite in si zagotovite brezplačno predstavitev ali pa zahtevajte ponudbo.

Mojca Habjan – Beranek
Vodja produkta
T01 600 7000
Emojca.habjan-beranek@src.si

SRC | Mojca Habjan Beranek

Vaše ime in priimek *

Ustanova ali podjetje

E-poštni naslov *

Vaš telefon