Search
Close this search box.

Sprejemajte prave odločitve z zmogljivo poslovno analitiko

Platforma ASK.BI bo nadomestila program K22

Vrednost informacij se v zdravstvu iz leta v leto povečuje, v nekaterih primerih celo pomembno vpliva na kvaliteto zdravstvene oskrbe pacientov, saj informacije odločevalcem pomagajo pri sprejemanju pomembnih odločitev. Vrednost ne pride sama po sebi, pač pa jo je potrebno pridobiti iz podatkov, kar nam omogoča uporaba modernih BI orodji.
S 1.9.2021 bomo zato produkt K22 zamenjali s platformo Ask.BI v želji, da vam še bolj približamo poslovno analitiko ter vam pomagamo pri vsakodnevnih odločitvah.

Podatki iz različnih virov združeni v eno platformo

BI (Business Intelligence) orodje oziroma poslovna analitika nam pomaga pri izvajanju poslovnih funkcij, procesov in aktivnosti z namenom zmanjšanja skupnih stroškov, bolj učinkovite izrabe danih virov in sredstev in nudi boljšo storitev vašim pacientom.

Z enostavnim dostopom do relevantnih informacij tako opolnomočimo uporabnika, da pravočasno sprejme prave odločitve.

Dostop prek računalnika, tablice ali telefona

V SRC Infonetu smo se odločili, da se povežemo s slovenskim podjetjem ResEvo, ki je razvilo produkt Ask.BI, ki mu zaupa že več kot 100 različnih podjetji ter ima prek 3.000 uporabnikov.

Relevantne informacije boste tako dobili na še enostavnejši način, saj je Ask.BI dostopen kar iz spletnega brskalnika, kamor se boste povezali s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Do poročil lahko od kjerkoli s svojim uporabniškim profilom dostopate tudi prek telefona.

Avtomatsko obveščanje in prejemanje notifikacij

V orodju Ask.BI si lahko nastavite avtomatsko obveščanje, tako da se pomembna poročila samodejno pošiljajo na vaš elektronski naslov v izbranem časovnem obdobju.

To pomeni, da ni potrebe, da bi se vedno aktivno ukvarjali s podatki, vsakič ko jih želite pridobiti, saj to namesto vas naredi avtomatika.

Komu so rešitve namenjene? Vsem, ki sprejemajo odločitve!

 • Direktorjem ter vodstvenemu kadru
 • Zdravstvenemu osebju kot pomoč pri odločanju o zdravljenju
 • Finančni in plansko analitski službi

Kako vam uporaba poslovne inteligence poenostavi sprejemanje pomembnih odločitev ter celotno organizacijo dela?

 • zmanjšanje napak pri operativnih in strateških odločitvah – kredibilne informacije so na voljo najkasneje v 24 urah
 • poročila v mobilnem telefonu
 • stalna razpoložljivost informacij za odločanje
 • bistveno skrajšanje priprave rednih poročil – z do dveh ur na dan na eno uro tedensko
 • enostavno prilagajanje sistema novim poslovnim zahtevam
 • hitro pridobivanje novih funkcionalnosti ter oblikovanje novih poročil
 • samodejna periodična poročila
 • samostojno prilagajanje poročil ter izdelava poročil na zahtevo

Uporabnike obstoječe rešitve K22 obveščamo, da boste lahko program K22 še vedno uporabljali, vendar pa ne bomo več nudili novega razvoja rešitve, prav tako ne bo več polnjenja podatkovnega skladišča, do katerega K22 dostopa, saj bomo spremenili strukturo podatkovnega skladišča, ki z K22 ne bo več kompatibilna. Če boste na vaši strani zagotovili strežniške resurse, pa bo star način polnjenja K22 še vedno omogočen.

Preberi tudi

Prijavi se na SRC novičke

Novice v svetu IT tehnologije

Pišite nam za predstavitev poslovne rešitve

small_c_popup.png

Obvestilo o ponovni dostopnosti storitev

Vse uporabnike storitev v računalniškem oblaku obveščamo, da se vsi sistemi ponovno normalno odzivajo. Po doslej zbranih informacijah je ob izvajanju gradbenih del prišlo do prekinitve linije, na kar je programska oprema za upravljanje z diskovnim poljem odreagirala napačno. S pomočjo proizvajalca diskovnega sistema smo uspeli sanirati problem okrog 11h dopoldne. Zaradi velikega števila strežnikov, ki se nahajajo v računalniškem oblaku je ponovna vzpostavitev v polno funkcionalno stanje trajala okrog 50 minut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.